notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Az 6 legjobb vígjáték sorozat

hirdetes

Az 6 legjobb vígjáték sorozat

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Egy nehéz nap után hazamész és csak egy kis kikapcsolódásra vágysz. Nincs szükséged semmire, csak arra, hogy bekapcsold a tévét és szórakozz. Megkeresed a kedvenc vígjáték sorozatodat, amiben tudod, hogy sosem csalódsz, hiszen mindig megnevettet, mert tudod, hogy még senkit nem hagyott cserben Al Bundy vagy a Jóbarátok.

Egy nehéz nap után hazamész és csak egy kis kikapcsolódásra vágysz. Nincs szükséged semmire, csak arra, hogy bekapcsold a tévét és szórakozz. Megkeresed a kedvenc vígjáték sorozatodat, amiben tudod, hogy sosem csalódsz, hiszen mindig megnevettet, mert tud

 

 

 

Modern Család

A Modern Család tekintetében egy igen friss sorozatról beszélhetünk, mivel még csak az ötödik évadját tapossa a sorozat. A téma középpontjában három szoros rokoni kapcsolatban lévő család mindennapjai vannak és az ő kusza történeteiket követhetjük nyomon. A jó szórakozásra garanciát nyújthat a Rém rendes család öregedő sztárja Ed O’ Neill, aki fiatal, heves vérmérsékletű kolumbiai feleségével él együtt, nem mindennapi körülmények között.

 

Két pasi- meg egy kicsi

hirdetes

 

Már több mint 10 éve, hogy elindult a Két pasi meg egy kicsi. A sorozat Charlie Sheen főszereplésével indult, de folyamatos botrányinak köszönhetően szitkom megvált Charlie-tól és helyét Ashton Kutcher vette át.  A legszórakoztatóbb epizódokat még a jó öreg Charlie-val élhettük át, aki milliomosként tengeti mindennapjait malibui házában és egyáltalán nem veti meg az élet örömeit. Egy igazi nőcsábász és szinte folyamatosan részeg, ha nem akkor másnapos, szöges ellentétje testvérének a többszörösen elvált, lúzer Alan-nek, aki fiával együtt toppan be Charlie életébe, mellyel elkezdődnek az igazán szórakoztató bonyodalmak.

 

NÉZD MEG GALÉRIÁNKAT IS A LEGJOBB SOROZATOK SZEREPLŐIRŐL:

 

Agymenők

Az Agymenők, talán az egyik legjobb jelenleg is futó szitkom sorozat. A sorozat főszereplői két tudós Sheldon és Leonard, akik két barátjukkal együtt élik a maguk elvont világában mindennapjaikat, míg egy napon teljesen megváltozik az életük, mikor beköltözik a szomszédos lakásba Penny, a pincérnő, kinek minden álma, hogy egyszer híres színésznő legyen. A sorozat előrehaladtával rengeteg szórakoztató karaktert ismerhetünk, meg akik majd csatlakoznak a kis társasághoz. Az elvont, „kocka” zsenik mindennapjai és harca külvilággal egy remek kis vígjáték sorozatot hozott össze.

 

Egy rém rendes család

A világ egyik legismertebb és legsikeresebb szituációs komédiája az Egy rém rendes család, hiszen ki nem ismerné Al Bundy-t a szegény cipőárust, akit megkeserít a családja. A költekező és egésznap tévét bámuló felesége, Peggy, a szerencsétlen fia Bud vagy éppen a könnyűvérű lánya Kelly.  A sorozat tíz évet élt meg, mígnem 1997-ben végleg befejezték. A szitkom remek paródiája volt az amerikai álomnak, mely rendkívül viccesen és gúnyosan mutatta be, hogy nem minden úgy van ahogy Amerikában reklámozzák.

 

Jóbarátok

Bárhol, bármikor, valahogy így lehet az ember a Jóbarátokkal. A nagysikerű és Magyarországon is közkedvelt sorozat 10 éven keresztül futott. A sztori főszereplői a húszas, harmincas éveikben járó fiatalok, kiknek a napi életét követhettük nyomon. A szitkomban szereplő színészek a Jóbarátok alatt és után is forgattak számos filmet és sorozatot, de mindenkinek csak úgy maradtak meg, mint Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey és Chandler.

 

Így jártam anyátokkal

Az egyik legkedveltebb jelenleg is futó vígjáték sorozat. A történet 2030-ban kezdődik, mikor is a főszereplő Ted, mesél gyerekeinek arról, hogy, hogyan ismerkedett meg az édesanyjukkal. Ezekből a visszaemlékezésekből ismerhetjük meg Ted és barátai történetét. A sorozat már a vége felé jár, és nemsokára pont kerül a történet végére. Az Így jártam anyátokkal tekintetében is egy, olyan szitkomról beszélhetünk, melyet, ha valaki meglát a tévében bármikor képes megnézni, hiszen mindig kiváló szórakozást nyújt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Televízió

A televíziók a legtöbb háztartásban megtalálható készülékek, amik már a 20. század óta... Tovább

Üveg

Az üveg egy roppant népszerű és sokoldalúan felhasználható anyag. Leggyakrabban a kvarchomok... Tovább

Tovább a lexikonra