Az 6 legjobb vígjáték sorozat

Az 6 legjobb vígjáték sorozat

Szerző: szdavid - 2014.01.16.

Egy nehéz nap után hazamész és csak egy kis kikapcsolódásra vágysz. Nincs szükséged semmire, csak arra, hogy bekapcsold a tévét és szórakozz. Megkeresed a kedvenc vígjáték sorozatodat, amiben tudod, hogy sosem csalódsz, hiszen mindig megnevettet, mert tudod, hogy még senkit nem hagyott cserben Al Bundy vagy a Jóbarátok.

Egy nehéz nap után hazamész és csak egy kis kikapcsolódásra vágysz. Nincs szükséged semmire, csak arra, hogy bekapcsold a tévét és szórakozz. Megkeresed a kedvenc vígjáték sorozatodat, amiben tudod, hogy sosem csalódsz, hiszen mindig megnevettet, mert tud

 

 

 

Modern Család

A Modern Család tekintetében egy igen friss sorozatról beszélhetünk, mivel még csak az ötödik évadját tapossa a sorozat. A téma középpontjában három szoros rokoni kapcsolatban lévő család mindennapjai vannak és az ő kusza történeteiket követhetjük nyomon. A jó szórakozásra garanciát nyújthat a Rém rendes család öregedő sztárja Ed O’ Neill, aki fiatal, heves vérmérsékletű kolumbiai feleségével él együtt, nem mindennapi körülmények között.

 

Két pasi- meg egy kicsi

 

Már több mint 10 éve, hogy elindult a Két pasi meg egy kicsi. A sorozat Charlie Sheen főszereplésével indult, de folyamatos botrányinak köszönhetően szitkom megvált Charlie-tól és helyét Ashton Kutcher vette át.  A legszórakoztatóbb epizódokat még a jó öreg Charlie-val élhettük át, aki milliomosként tengeti mindennapjait malibui házában és egyáltalán nem veti meg az élet örömeit. Egy igazi nőcsábász és szinte folyamatosan részeg, ha nem akkor másnapos, szöges ellentétje testvérének a többszörösen elvált, lúzer Alan-nek, aki fiával együtt toppan be Charlie életébe, mellyel elkezdődnek az igazán szórakoztató bonyodalmak.

 

NÉZD MEG GALÉRIÁNKAT IS A LEGJOBB SOROZATOK SZEREPLŐIRŐL:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket