Ezeket az embereket a létező legostobább dolgok miatt rúgták ki!

A legröhejesebb vallomások kirúgott emberektől!

Szerző: kvothe - 2017.02.13.

Nincs rosszabb annál, ha az embert kirúgják, de ezeken egyszerűen nem lehet nem nevetni! Szerencsétlen és figyelmetlen emberek, akiket a legbutább dolgok miatt rúgtak ki!

Ezeket az embereket a létező legostobább dolgok miatt rúgták ki!

Manapság nehéz állást találni, és ha sikerül, akkor az ember jobban teszi, ha két kézzel kapaszkodik a munkahelyébe. Sajnos néha történnek olyan esetek, amikor az ember szándékosan vagy véletlenül kerül olyan helyzetbe, amiből nincs kiút!

 

Lássuk most a legkínosabb és legviccesebb történeteket olyan ex-alkalmazottakról, akiket a legostobább okokból rúgtak ki!

 

 

„Már egy hete nincs állásom, és mindenkinek azt mondom, hogy azért raktak ki, mert kiszórtak egy csomó embert tőlünk. Valójában egész egyszerűen kitették a szűrömet, mert rajtakaptak, hogy az irodában lopom a kaját a hűtőből.”

 

 

„Kirúgtak a Mekiből, mert az egyik munkatársamat McR*bancnak szólítottam…”

 

 

„Úgy berúgtam ma munka közben, hogy a főnökömet minden gondolkodás nélkül elküldtem az édesanyjába. Nem pont ezeket a szavakat használtam.”

 

 

„Komolyan kirúgtak azért, mert találtak „rólam” egy felnőtt jellegű videót, amiben az ikertesóm játszik. Nem hitték el, hogy nem én szerepelek benne…”

 

 

„Kirúgtak, mert az irodában a munkaórák után kamatyoltam az egyik kollégával. A főnököm nem igazán örült ennek.”

 

 

„Három hónapig egy pékségben dolgoztam. Azért rúgtak ki, mert egy doboz fánkot rejtegettem fagyasztóban, és valahányszor beküldtek kitakarítani, ettem belőle egy kicsit.”

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket