notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyen parádés válásokról még sosem hallottál!

hirdetes

A világ öt legbotrányosabb válása

MC
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Garantáltan nem hallottál még ilyen abszurd válásokról! A repkedő tányérok és ablakon kidobált holmik semmik ezekhez az őrült esetekhez képest!

Ilyen parádés válásokról még sosem hallottál!

A válás számtalan különböző okból történhet, így nem igazán találhatunk két olyan esetet, ami pontosan ugyan olyan lenne. Persze, az indíték gyakran nagyon is sablonos – hűtlen férj, vagy feleség, anyagi problémák, egyet nem értés stb. – de a történet mindig egyéni, és az adott körülmények formálják.

Léteznek békés, civilizált esetek, ahol egy hosszú – és gyakran nagyon kellemetlen – beszélgetés végeredményéül születik meg a nehéz, de mégis szükséges döntés. A kevésbé visszafogott körülmények már problémásabbak lehetnek, itt a veszekedésektől egészen az erőszakig is fajulhatnak a dolgok.

hirdetes

Az alábbi történetek viszont túltesznek válás-sztorin, amit valaha hallottál! Filmbe illő esetek, amik tényleg megtörténtek!

Egy pár, egy ház, egy fal

Simon és Chana Taubnak elegük lett egymásból, de egyikük sem volt hajlandó kiköltözni brooklyni otthonukból, ezért a bíró egy fal felhúzását rendelte el. Nem is feladat ez egy háromemeletes épület esetén. Simon felére került az étkező, míg Chana a konyhát „nyerte” meg – ennek azonban az lett az eredménye, hogy rendszeresen főznie kellett férjére, és ő ezt személy szerint rabszolgaságnak tartotta.

hirdetes

2005-ben Chana egy újabb válópert kezdeményezett, de a bíró nem vette komolyan az ügyet a különös körülményekre való tekintettel. Végül 5 évvel később, 2010-ben sikerült elválniuk egymástól, de csak azzal a feltétellel  kapták meg a hivatalos beleegyezést, hogy eladják a házukat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Csapatépítő helyszínek

A csapatépítő helyszínek általában olyan környezetben helyezkednek el, ahol sok program... Tovább

Fényképészet

A fényképészet vagy fotográfia már az 1800-as években is népszerű volt, akkoriban azonban... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Nők