A világ legkisebb szállodaszobái

Ezekben az apró japán lakásokban még felállni sincs elég hely

Szerző: kvothe - 2017.01.28.

Nézd meg, milyen az élet ezekben a maréknyi, szűk szobákban, ahol éppen hogy elfér egy ember! Nem hiszem, hogy képes lennék sokáig elviselni!

A világ legkisebb szállodaszobái

Japán híressé vált arról, hogy egyenlő arányban képes bizarr, lenyűgöző és őrült dolgokkal előállni. A külföldiek számára különös mégis érdekfeszítő szokások, a látványos fesztiválok és a mesés tájak minden évben turisták millióit vonzzák a szigetország titokzatos keleti birodalmába.

 

Nem csoda tehát, hogy sok helyen találhatunk olyan szállodákat, amelyek már önmagukban egy különleges élményt kínálnak a látogatóknak. Ilyenek például a különböző „kapszulahotelek” is, amelyek aprócska fülkéi szinte csak alvásra alkalmasak. A legtöbb utazónak nincs is szüksége többre, hiszen az egész napot felfedezéssel töltik, és a legtöbben valóban csak aludni térnek vissza átmeneti otthonukba.

 

 

Ha egy ilyen modern, űrhajóhoz hasonlító szálloda nem eléggé különleges, akkor érdemes meglátogatni azt a helyet, ami még ezek között is különcnek számít.

 

 

Won Kim „Bekerítve: Élet kis helyen” (Enclosed: Living Small) című fotósorozatában láthatjuk, hogy az emberek milyen szokatlan körülmények között élnek az egyedi szálloda fadobozkáiban.

 

Mutatjuk a képeket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket