Ez a világ legjobb lakókocsija!

A világ legmodernebb lakókocsijához saját helikopter is jár

Szerző: kvothe - 2017.02.18.

Nincs olyan férfi, aki ne látná szívesen az a kocsifeljáróján ezt a gyönyörű behemótot!

Ez a világ legjobb lakókocsija!

A legtöbben örülnénk egy lakóautónak, amiben bejárhatjuk az országot, vagy csupán kényelmesen kirándulhatunk amerre és amikor akarunk. Ez azonban legtöbbünk számára csak álom marad, leginkább az ilyesfajta járművek ára miatt. Ám ha igazán borsos árú, de kiváló minőségű lakóautót keresünk, az Elysium VR pont nekünk való.

 

A jármű közel két és fél millió dollárba kerül (726 millió forint), azonban megéri a pénzét. Ugyanis a lakóautóhoz saját helikopter is jár! A Robinson R22-es helikopter számára a lakókocsi tetején külön hely van a leszálláshoz.

 

 

A különleges lakóautót a Furrion alkotta meg, minden erejüket latba vetve, és úgy tűnik, nem hiába. A belső részben gyönyörű ülőgarnitúrák, nagyképernyős televíziók, egy gőzfürdővel egybekötött zuhanyzó, valamint egy teljesen felszerelt konyha, tűzhellyel és hűtőszekrénnyel találhatók.

 

Igaz milyen kellemetlen tud lenni, amikor nem tudod hova leparkolni a helikopteredet? Ezzel nem lesz gondod, hiszen ennek is van helye a tetőn!

 

 

Az Elysium RV semmiben sem hasonlít az eddig ismert lakóautókhoz, az egyedi tervezésnek és a beépített technológiának köszönhetően.

 

 

Lássuk képekben is, hogy mi minden van ebben a szépséges szörnyetegben!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket