Így néz ki a világ leghatalmasabb úszómedencéje!

81 ezer négyzetméteres a világ legnagyobb úszómedencéje

Szerző: kvothe - 2016.12.31.

Ha szeretnél valami igazán lenyűgözőt látni, akkor ne hagyd ki ezt a hatalmas medencét! Ez egy igazi drágakő a homokos tengerparton!

Így néz ki a világ leghatalmasabb úszómedencéje!

Biztosan veled is megtörtént már: végre eljött a nyaralás, és érkezés után az első dolgod, hogy a strandra indulsz egy kis fürdőzésre. Azonban amikor megérkezel azt látod, hogy az emberek egymás hegyén-hátán próbálnak karnyújtásnyi helyet találni a legnagyobb medencében.

 

Milyen jó is lenne, ha egy olyan helyen úszkálhatnál, ami a mesterséges medencék kényelmét, és nyílt vízpart szabadságát egyesíti, ugye? Az Alfonso del Mar üdülőhely megálmodói is így gondolták.

 

Ez a világ legnagyobb úszómedencéje

                                                                                                                 

Chilében, Algarroboban található, 1 milliárd dollárból készült el

 

Az elképesztő építmény 2006-ban készült el, és azonnal bekerült a Guiness Rekordok könyvébe, ahol azóta is címvédő – nem csoda, hiszen közel 81 ezer négyzetméternyi területet foglal el! Ez körülbelül 6.000 darab átlagos méretű, 8-méter hosszúságú medencének felel meg, vagy 20 olimpiainak.

 

Az elképesztő mennyiségű vizet természetesen a tenger szolgáltatja

 

Számítógép által kezelt szivattyú- és szűrőrendszer biztosítja az vízellátást.

 

A következő oldalon még többet tudhatsz meg az elképesztő medencéről! Ne hagyd ki!

Vadító verdák

Vadító nők

Vadító divat

Attól hogy férfiak vagyunk, és nem olvadunk el egy csillogó ékszer láttán, sőt még csak a különböző retikülök sem keltik fel az érdeklődésünket, még a magassarkúk után megfordulhatunk – illetve a vadító férfi divat is érdekelhet minket! Kövesd online férfi magazinunkkal a divatot!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket