Ez a világ legőszintébb BMW hirdetése

Ez a legőszintébb BMW hirdetés :)

Szerző: vargazsanett - 2019.08.22.

Ennyire őszinte BMW hirdetést még sose olvastál... A magyar srác megvette a jó kis BMW E46-ot, mert az nagyon menő, de úgy pofára esett, hogy azóta is bánja... Ráadásul még le is írta a hirdetésben :D

Ez a világ legőszintébb BMW hirdetése

A BMW E46 az egyik legkedveltebb autó hazánkban, naponta több is érkezik be országunkba, hiszen úgy hordjuk be őket külföldről, mintha kötelező lenne… Egyébként nem is lenne ez olyan rossz autó, hiszen BMW, hátsó kerekes, évjárathoz képest elég jól felszerelt stb, feltéve, ha a kereskedő nem egy széthullott, széthajtott pénznyelőt sóz ránk. Sajnos így járt ez a fiatal is, aki feltette hirdetni saját “álom” E46-át, de ő korrekt módon leírta az autó egész élettörténetét… Csak annyit mondhatok: Ezt nagyon durván megszívta!!! Íme a saját szavaival a hirdetés:

 

“Nézzük csak, ennyire még sose b. sztam rá autóval. Megvettem, hogy én legyek a f. szagyerek, mert ugye bmw meg e46 és p. nci mágnes. Nem, egy nőt sem tudtam összeszedni vele, de legalább a gatyámat is ráköltöttem. 1, 3 millióért vettem, mert ez német chippel van és húz mint a troli.

Összeállt minden, majd én lettem a tesco parkoló királya egészen addig, míg Irénke néni a kicsit vak, de annál öregebb helyi kisnyugdíjas úgy nem gondolta, hogy meghúzza az autóm jobb hátulját. Mintha valami balszerencse sorozatot akasztott volna rám. B. szatom keresztbe itt-ott, míg egyszer csak valami kerepelő vagy inkább suhogó hangot nem hallok, aztán egyszer csak csatt puff pakk helló, megállt mint a szög, eltört a főtengely.”

 

A legőszintébb BMW hirdetés folytatása a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket