Nincs még egy ilyen romantikus férfi a világon!

Íme a világ legromantikusabb férfija – még a mesében sincs hozzá fogható!

Szerző: kvothe - 2017.02.20.

Soha nem hallottunk még olyan férfiról, aki ILYET tett volna kedveséért. Csak gratulálni tudunk ennek a színtiszta úriembernek!

Nincs még egy ilyen romantikus férfi a világon!

Számtalan módon kifejezhetjük érzéseinket egy másik ember iránt. Virágok, romantikus vacsorák, vagy bármilyen apróság, amiről tudjuk, hogy kedvesünk szívéhez közel áll. Vannak, akik az örök klasszikus szerelmes levelet választják, amiben szavakba foglalják, hogy mit jelent számukra szívük választottja.

 

Egy szerető férj azonban egy lépéssel tovább vitte ezt a romantikus gesztust – vagyis inkább nagyon-nagyon sok lépéssel. A romantika koronázatlan királya lovagja nem más, mint egy idős úriember New Jerseyből, az Egyesült Államokból. És hogy mivel érdemelte ki ezt a címet?

 

 

Bill Bresnan 1974 óta összesen tízezer szerelmes üzenetet írt feleségének. Megismétlem – tízezer szerelmes jegyzet, levél, képeslap és minden más, ami üzenetnek minősül. Minden levelet a következő szavakkal zárja: „Őrülten szeretlek, Drágám”. Lehet ennél férfiasabb valaki?

 

 

A hihetetlen tradíció már évtizedek óta tart, de nem csupán ennyitől különleges kapcsolatuk! Hogy igazán megértsük szerelmük mélységét, ennél több magyarázatra lesz szükség! Ráadásul Billnek egy NAGYON fontos üzenete is van a fiatalabb nemzedékek számára!

 

Irány a következő oldal!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket