A világ legrosszabb hajstílusai

Gusztustalanul torz frizurák, amiket épeszű ember sosem viselne

Szerző: kvothe - 2017.02.12.

Ezekre a szörnyű hajviseletekre egyszerűen nincs megfelelő jelző!

A világ legrosszabb hajstílusai

Egy ember haja sokat elmond a személyiségéről. Manapság rengeteg forrásból meríthetünk ihletet saját frizuránk megálmodásakor – vannak, akik kedvenc hírességükre szeretnének hasonlítani, mások internetes toplistákon keresik a hölgyek számára legvonzóbb stílusokat.

 

Néhányan elég merészek és kalandos lelkűek, hogy valami újat próbáljanak ki. Egyszerűen szeretnének kitűnni a többiek közül. Az alábbi személyeknek ez kétségtelenül sikerült, de nem feltétlenül jó értelemben!

 

 

 

Gyerekek esetén még talán megérthető, hogy valakinek nem éppen esztétikus a hajviselete, hiszen fiatalként még általában a szülők döntenek ezekről a dolgokról. De egy felnőtt ember miért nem képes belátni, hogy ami a fején van, az röhejes? Értem én, hogy valaki kelhet fel elfeküdt hajjal, de általában az ilyesmit egy fésűvel vagy a hölgyeknél hajvasalóval meg lehet oldani. De kérdem én, mi jó abban, ha valakinek egész nap egy borzadály a feje? Na, lássuk őket!

 

A szépségek a következő oldalon várnak rád!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket