Ezeket a jelszavakat soha ne használd!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: T. B.
címkék: Lenyűgöző technika

Legrosszabb jelszavak 2017-ben! Ha a tiéd köztük van azonnal cseréld le!

hirdetes
Pillanatokat lehet feltörni a listában szereplő jelszavakat, ezért soha ne használd ezeket!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden év végén statisztikát készítenek a leggyengébb jelszavakról, amiket sokan használnak, és így egyre többen esnek áldozatul a jelszó feltöréseknek. Most megmutatjuk nektek a legrosszabb jelszavak listáját 2017-ből, ha a tiéd köztük van azonnal változtasd meg, mert komoly veszélynek teszed ki személyes adataidat.

Sajnos még mindig nagyon sok vannak, akik vagy a hozzá nem értés vagy a velem úgy sem történhet, meg filozófia miatt nem fordítanak kellő figyelmet jelszavaik, adataik védelmére. Sajnos a modern technológia fejlődésével egyre többen szeretnénk hasznot húzni a naiv felhasználókból, ezért egyre elterjedtebb a jelszó feltöréssel szerzett adatokkal történő visszaélés. Pedig annyira egyszerű ezek ellen a támadások ellen védekezni. 

hirdetes

 


Kevesen tudják, de ahhoz, hogy valaki ellophassa a személyiségünket elég megtudni egy fontos jelszót, ahol személyes adatokhoz, mint lakcím, születési dátum, igazolvány számok juthat hozzá, és máris birtokában van minden amivel nagyon könnyen visszaélhet, és a későbbiekben komoly fejfájást okozhat. Persze ismerjük a legalapvetőbb trükköket, és szerencsére nagyon sokan ma már nem dőlnek be egy spam emailnek, de lássuk be még ma is nagyon sokan használnak olyan gyenge jelszavakat, melyeket pár pillanatba kerül feltörni.

 

 

Hiába figyel rá jobban egyre több szolgáltató, hogy csak erős jelszavakat lehessen használni oldalaikon, még így is nagyon nagy az a rés, amit nem sikerült ilyen biztonsági technikákkal lefedni, és ezért az átlag felhasználók adatai még mindig nagyon könnyen megszerezhetők. Ne higgyük azt, hogy az adatain nem értékesek, és hogy velünk ez úgy sem történhet meg, mert sajnos még ma is minden nap emberek millióinak ellopott adataival élnek vissza a csalók. Azért, hogy te ne eshess ebbe a hibába, és az online fiókjaid, adataid biztonságban legyenek, most megmutatjuk a legkönnyebben feltörhető jelszavakat egy listában. Ha a tiéd közöttük van, azonnal cseréld le egy sokkal megbízhatóbb jelszóra. 
 

 

A cik folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

2019-02-03

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!


2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

2019-02-06 A NASA csillagászai felfedezték Isten lakhelyét

A Hubble űrteleszkóp lefényképezett egy hatalmas, azonosítatlan tárgyat, amely nyilvánvalóan mesterséges eredetű, és valósággal úszik az űrben. Az Isten lakhelyének nevezték el.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.