Ezeket a jelszavakat soha ne használd!

Legrosszabb jelszavak 2017-ben! Ha a tiéd köztük van azonnal cseréld le!

Szerző: TB - 2018.07.04.

Minden év végén statisztikát készítenek a leggyengébb jelszavakról, amiket sokan használnak, és így egyre többen esnek áldozatul a jelszó feltöréseknek. Most megmutatjuk nektek a legrosszabb jelszavak listáját 2017-ből, ha a tiéd köztük van azonnal változtasd meg, mert komoly veszélynek teszed ki személyes adataidat.

Pillanatokat lehet feltörni a listában szereplő jelszavakat, ezért soha ne használd ezeket!

Sajnos még mindig nagyon sok vannak, akik vagy a hozzá nem értés vagy a velem úgy sem történhet, meg filozófia miatt nem fordítanak kellő figyelmet jelszavaik, adataik védelmére. Sajnos a modern technológia fejlődésével egyre többen szeretnénk hasznot húzni a naiv felhasználókból, ezért egyre elterjedtebb a jelszó feltöréssel szerzett adatokkal történő visszaélés. Pedig annyira egyszerű ezek ellen a támadások ellen védekezni. 

 


Kevesen tudják, de ahhoz, hogy valaki ellophassa a személyiségünket elég megtudni egy fontos jelszót, ahol személyes adatokhoz, mint lakcím, születési dátum, igazolvány számok juthat hozzá, és máris birtokában van minden amivel nagyon könnyen visszaélhet, és a későbbiekben komoly fejfájást okozhat. Persze ismerjük a legalapvetőbb trükköket, és szerencsére nagyon sokan ma már nem dőlnek be egy spam emailnek, de lássuk be még ma is nagyon sokan használnak olyan gyenge jelszavakat, melyeket pár pillanatba kerül feltörni.

 

 

Hiába figyel rá jobban egyre több szolgáltató, hogy csak erős jelszavakat lehessen használni oldalaikon, még így is nagyon nagy az a rés, amit nem sikerült ilyen biztonsági technikákkal lefedni, és ezért az átlag felhasználók adatai még mindig nagyon könnyen megszerezhetők. Ne higgyük azt, hogy az adatain nem értékesek, és hogy velünk ez úgy sem történhet meg, mert sajnos még ma is minden nap emberek millióinak ellopott adataival élnek vissza a csalók. Azért, hogy te ne eshess ebbe a hibába, és az online fiókjaid, adataid biztonságban legyenek, most megmutatjuk a legkönnyebben feltörhető jelszavakat egy listában. Ha a tiéd közöttük van, azonnal cseréld le egy sokkal megbízhatóbb jelszóra. 
 

 

A cik folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket