A legszebb városok között magyar is szerepel

A legnépszerűbb városok között magyar is szerepel

Szerző: Dominik96 - 2015.10.10.

Kis hazánk rengeteg gyönyörű hellyel és látnivalóval büszkélkedhet. Háromnak sikerült bejutnia a legjobbak közé is! Nézd meg te is melyik az a három!

Magyar városok a legszebbek között

A trivago

 

Egy szálláshelyekre specializálódott utazási meta kereső, mely jelenleg több mint 700,000 szálláshely (szállodák, hotelek, panziók, apartmanok) árait hasonlítja össze több mint 175 foglalási oldalról. A mostani felhasználók száma 80 millió.

 

Tehát a 9 éve elindult szálláskeresőn, naponta körülbelül 1 millió szálláshelyet hasonlít össze több legalább 250 foglalási oldalról.A 100 legjobb várost összegyűjtő listáján idén 3 magyarnak is sikerült bekerülnie.

 

A 8. helyen Pécs áll

Pécs megyei jogú város, magyarország ötödik legnagyobb települése, Baranya megye, a Pécsi járás és kistérség székhelye. Nevezik úgy is, hogy a kultúra városa.

 

A 43. helyre Győrnek sikerült felkerülnie

Győr - a Találkozások Városa is megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A Győri járás és a Nyugat-Dunántúl régió központja. A népessége 2013-ban 128 567 fő volt, ezzel Magyarország hatodik legnépesebb városa, a Dunántúlon csak Pécs előzi meg.

 

Jelentős gazdasági, ipari, vallási, oktatási, kulturális és sportközpont. A Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját.

 

A harmadikat pedig a következő oldalon találjátok!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket