Íme a legújabb LADA!

Elhiszed, ha azt mondom ez a legújabb LADA?

Szerző: vargazsanett - 2017.03.19.

Ha azt mondom, hogy LADA, akkor nem ez az autó ugrik be, ugye? Az oroszok kitettek magukért, és legyártották a legújabb LADÁT, nem fogsz hinni a szemednek, ha megnézed a videót!

Íme a legújabb LADA!

Az 1990-es évek közepéig piacvezető márka volt hazánkban is a LADA. Az eladások jelentős hányadát tették ki a meglehetősen elavult, korszerűtlen 2105/2107 típusok, és a Samara. Sokan mai napig esküsznek erre a márkára, nekem például van egy ismerősöm, aki nem él rosszul, van egy étterme is. DE csak és kizárólag LADÁVAL jár. Van neki több darab is, de a nagy kedvence az 1200-as, bordó színű, elmondása szerint nem is tudja mi lenne vele, ha egyszer teljesen megadná magát ez a kocsija… :) Bár a LADÁKAT nem olyan fából faragták, ki tudja meddig mennek még. :)

 

De amit most legyártottak az oroszok, az már nem az a LADA! Mutatós kis járgány lett, az biztos, de vajon ez is addig fogja bírni, mint elődei? :) Kíváncsian várjuk. Következő oldalon nézd meg a róla készült videót!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket