A Zsivány egyes című legújabb Star Wars film előzetese, trailere

A legújabb Star Wars film trailere

Szerző: vargazsanett - 2016.04.08.

A Zsivány egyes című legújabb Star Wars film nem az eddigi hét részhez kötődik, de a Sith-ek bosszúja és az Új remény című epizód között játszódik. Decemberben fogják vetíteni, de már most megérkezett a film trailere, nagyon jó!

A legújabb Star Wars, a Zsivány egyes című film trailere

A Zsivány egyes című Star Wars film az első olyan, ami nem szorosan kötődik az eddigi részekhez, mégis maga a történethez nagyon is kapcsolódik. 2016 december 15.-én jelenik majd meg a film, de a trailert már most elkészítették. A történet azt meséli majd el, hogy hogyan lopták el a Halálcsillag tervrajzait a lázadók és miként került ez R2D2-hoz. Tehát a cím maga arra az egységre utal, akik végrehajtják majd ezt a veszélyes küldetést.

 

A Disney ezek után majd mindig páros években kiad egy, a Zsivány egyeshez hasonló, nem szorosan a megelőző részekhez kötődő filmet, és a páratlan években tervezi vetíteni majd mindig a megszokott Star Wars további epizódjait. A rajongók ennek biztosan nagyon örülnek majd, hiszen így minden évben lehet látni valami új és izgalmas Star Wars csodát, mint például a Zsivány egyest.

 

A Zsivány egyes, azaz a Star Wars legújabb filmjének trailerét a következő oldalon nézheted meg!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket