Tarhonyaszedére munkások - legviccesebb álláshirdetés

A legviccesebb álláshirdetés a világon!

Szerző: vargazsanett - 2019.03.22.

Vannak vicces ingatlanhirdetések, rendkívül érdekes társkereső posztok, sőt álláshirdetések között is vannak borzasztók! Viszont ez a legbrutálisabb, egyben legviccesebb álláshirdetés, amit valaha eddig láttunk. Na, és volt, aki jelentkezett is rá... :D

Tarhonyaszedére munkások - legviccesebb álláshirdetés

Nos, találhatók az interneten nagyon vicces ingatlanhirdetések is, sőt, láttunk már olyan posztot, ahol egy szülő keres gyermekének “lakópartnert”… szépen megfogalmazva… De ez az álláshirdetés mindet veri! Már maga a tevékenység is elég különleges – tarhonyaszedés –, az órabér egész jó, biztosan ezért is jelentkeztek rá elég sokan… Igen, jól olvasod, sokan! Ez az, ami a legviccesebb az egészben. Hogy képes a magyar ember bedőlni egy ilyen marhaságnak?! De lássuk, hogy is szólt pontosan a hirdetés szövege:

 

“Tarhonyaszedésre keresünk munkásokat (Szeged külterületén). 1400 Ft/óra (nettó) – A túlérett szemeket ki kell válogatni! Két hét múlva kezdődik, mivel e héten még virágzik. Érdeklődni kommentben! 

Minden lehetőséget meg kell ragadni! Rostát hozni kell magaddal!”

 

Siessetek, nehogy túlérjen a tarhonya! Pedig azt mondták a tavaszi fagyok miatt idén rossz termés várható! És most mégis lesz sok belőle. 

 

 

Nokedli szüretelés hamarosan! (őszi nokedli kicsit később érik)

Lebbencs aratás már lement, arra már ne jelentkezzetek! Ám hamarosan lehet borotválni a kopasz barackot is, arra még sok a betöltetlen állás :) Persze csak azok jelentkezzenek, akik szívesen csinálják :D Akik nem, azok csak nevessenek egy jót ;)

 

Forrás

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket