Kínos történetek céges bulikról!

A legkínosabb sztorik céges bulikról, amikre nem emlékszünk szívesen!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Ha szerinted a tavalyi céges bulid gáz volt, akkor olvasd el ezeket a katasztrofálisan vicces beszámolókat, és máris sokkal jobban tudod majd értékelni azokat, amiket nálatok szerveznek!

Kínos történetek céges bulikról!

A céges bulik vagy hatalmas sikert aratnak, vagy olyan történetek születnek, amik életed végéig kísértenek majd. Legyen szó rámenős főnökökről, részeges munkatársakról, vagy arról az egy tagról, aki mindig próbál a figyelem középpontjába kerülni, az ilyen partyk képesek hamar összeomlani az indulatok alatt.

 

Következő reggel aztán nyögdécselve, másnaposan érkeznek a hadirokkant állapotú dolgozók a munkába, már ha a főnök elrendeli ezt.

 

Ilyen tragikomikus történetekből válogattunk össze néhányat – ha eddig azt hitted, hogy csak nálatok szörnyen kínosak a céges bulik, akkor most figyelj!

 

Kezdjük!

 

Józan maradtam, mert féltem, hogy részegen kínos helyzetbe kerülök majd a többiek előtt. Tánc közben megbotlottam és belefejeltem a puncsos tálba.

 

 

 A főnök felugrott az asztalra, hogy ő majd táncol. A végén úgy döntött, hogy jó ötlet lenne bizalomzuhanást csinálni, hogy kiderítse, vajon ki kapja el esés közben. Senki.

 

 

Nagyban flörtölök egy csajjal a céges bulin, próbálom megszerezni a telefonszámát, amikor az egyik kolléga odasúgta: ’Ez amúgy a főnök felesége…’

 

 

A főnök már alig várta, hogy bemutathassa nekünk az új barátnőjét. Mint kiderült, az exem volt az, aki a tavalyi bulira még velem érkezett.

 

 

Az egyik munkatársunk nem szereti a kötelező névhúzós ajándékozós szokást. 3000 forint volt a maximum érték, ezért bosszúból hozott egy szatyor UBROKÁT.

 

Ez csupán a jéghegy csúcsa! Még több eszelős sztorit találsz a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket