Leo ismét bebizonyítja, hogy mennyire törődik a környezettel!

Nézd meg milyen lesz Leonardo DiCaprio csodálatos magánszigete

Szerző: kvothe - 2017.04.04.

Leo halálosan komolyan veszi bolygónk megmentését, és egy aprócska, mégis nagyon fontos szigettel szeretné kezdeni mindezt! Nézd meg, hogy mire készül a milliomos szupersztár!

Leo ismét bebizonyítja, hogy mennyire törődik a környezettel!

Leonardo DiCaprio nem egy hétköznapi híresség. A sikeres színész már évek óta a lelkén viseli a Föld megmentését, és védelmezését. A 2015-ös ’A visszatérő’ című filmjéért elnyerte a legjobb férfi főszerepért járó Oscar-díjat, és annak átvételekor megragadta az alkalmat, hogy milliókat érjenek el fontos szavai.

 

Leonardo DiCaprio, Oscar-díjas színész és környezetvédelmi aktivista

 

Azonban már jóval ez előtt igyekezett tenni környezetünkért. 2005-ben vásárolt egy aprócska, lakatlan szigetet Belize partjainál. Mindössze félmilliárd forintnak megfelelő összegért jutott hozzá a 420 ezer négyzetméteres földdarabkához. Leo azért döntött így, mert hallott a hely hanyatló állapotáról – a helyi halászok rengeteg fát vágtak ki a szigeten, és a partvonal is roncsolódni kezdett.

 

 

2015-ben bejelentést tett, miszerint át szeretné alakítani a szigetet egy teljesen környezetbarát, luxus üdülőhellyé. Az elképzelés nemes, ámde rendkívül sok munkával jár majd. De hogyan is néz majd ki?

 

Mi lesz a szigeten? Mennyibe fog kerülni egy látogatás? Mitől környezetbarát a projekt? A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket