notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Megérkezett LG G Flex görbemobil

hirdetes

Megérkezett LG G Flex görbemobil

Sz. D.
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az új mobilos csúcstechnológia a hajlított telefon, öngyógyító hátlappal. Az első tesztelések alapján még elég sok hibát felfedeztek a telefonon legfőképp a technológia kiforratlansága miatt. A hazai szolgáltatóknál jelenleg még nem lehet kapni az új készülékeket, de a kereskedő oldalakon kártyafüggetlenül 160 ezer forint környékén már hozzájuthatunk.

Az új mobilos csúcstechnológia a hajlított telefon, öngyógyító hátlappal. Az első tesztelések alapján még elég sok hibát felfedeztek a telefonon legfőképp a technológia kiforratlansága miatt. A hazai szolgáltatóknál jelenleg még nem lehet kapni az új kész

 

Elsőre, ami szembetűnik az LG készülékénél az-az óriási kijelző. Egy kisebb táblagépnek megfelelő 6 colos mérettel rendelkezik. A telefon ormótlanságát a tetejétől az alja felé ívelő hajlás igyekszik csökkenteni. A készülék fogása jobb, mint a hagyományos szögletes típusú mobiloké, de külsőre így sem néz ki kecsesebbnek a hatalmas mérete miatt.

 

Fontos megjegyezni, hogy a hajlított mobil nem azonos a teljesen összehajlíthatóval. A készüléket, ha az asztalra helyezzük fejjel lefelé, és utána egyenesre lapítjuk, nem lesz semmi baja, mivel nemcsak a telefon váza van műanyagból, hanem az akkumulátor és a képernyő is, olyan technikával készül, hogy a készüléket meg lehessen hajlítani. Viszont a telefont így is csak legfeljebb fél centire tudjuk meggörbíteni

hirdetes

 

.A készülék képernyője nem full-HD csupán 1280X720 pixeles képfelbontású, ha ránéz valaki, olyan mintha egy nyomtatott újságot olvasna.  Mikor rákattintasz egy ikonra, pár másodpercig még látszódik a szellemképe, ha menüből éppen egy homogénebb színű felületre váltasz.

 

 

A G Flex OLED képernyőjének egyik, úgymond gyerekkori betegsége még, hogy ha ránézel, olyan mintha egy éjszakai fotót látnál, melyet nagy érzékenységgel készítettek. Például egy szürke hátteret nézel, akkor a kép középpontjaiban kék zöld lila darabokat is felfedezhetsz. A technológia még nem elég kiforrott, hogy ezek a készülékek full-HD-és képernyővel rendelkezzenek.

 

Az Androidos szoftver szépen fut a készüléken és akár egyetlen töltéssel is kibírja 2 napig. Az üzemidő, viszont 10-20 százalékkal kevesebb, mint az elődjénél az LG G2-nél.

 

A telefon hátlapja öngyógyuló hatású, ha megkarcoljuk el fog tűnni, köszönhetően a nanokerámia réteggel bevont műanyagnak.

 

Az LG G Flex tulajdonképpen az elődjének a G2-nek a nagyobb, hajlékony változata. Itt is a készülék hátoldalán találhatjuk a bekapcsoló és a hangerőszabályzó gombokat. Az akkumulátor cserét, otthon házilag nem lehet megoldani és a beépített 32 GB memória sem bővíthető.

 

A hazai szolgáltatóknál jelenleg még nem lehet kapni a készüléket. Az árukereső oldalakon 160 ezer forint környékén juthatunk hozzá az egyedi kártyafüggetlen mobilokhoz. A készülék legnagyobb hibájaként megemlíthetjük, hogy a képernyő és hajlíthatóság miatt nem kapunk, olyan képminőséget, mint amit a hasonló árkategóriájú mobiloktól elvárható lenne.

 

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz sikeres az LG telefonja, mivel számos kérdés megfogalmazódott bennünk. Vajon csak az újdonságával fog megnyerni magának vevőket? Vagy az LG csak egy teszt telefonnak szánja, hogy minél több tapasztalatot szerezzen a jövőre nézve? A hajlított mobiloké a jövő? Vagy csak egy sikertelen próbálkozásnak látjuk az első lépéseit? Idővel mindenre választ kapunk.

 

forrás: www.origo.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Nap

A nap szó egy hét egyik napjára utal, amely 24 órából áll. Ilyen esetben köznévként... Tovább

Motorzár

Keményen megdolgoztál azért, hogy motorod a tiéd legyen, úgyhogy védd megfelelően! Bármilyen... Tovább

Tovább a lexikonra