Ezek a férfiak nem sokáig maradnának meg egyedül a nagyvilágban!

Íme néhány lovagias nő, akik nélkül férfitársaik egy napot sem élnének túl

Szerző: kvothe - 2017.02.13.

Úriember helyett talán az „úrinő” lenne a megfelelő kifejezés ilyen helyzetben, de látva, hogy mennyire megfordultak a szerepek, talán nem olyan biztos ez!

Ezek a férfiak nem sokáig maradnának meg egyedül a nagyvilágban!

Íratlan szabály, hogy a férfiak előre ajtót nyitnak a nőknek, betolják alájuk a széket, cipelik helyettük a nehéz csomagokat, leterítik a kabátjukat a pocsolyába, stb. Ismerjük ezeket, ugye? Manapság gyakran hallani az egyenlőségről és a nők elnyomásáról, pedig már régóta nincs akkor ellentét a nemi szerepek között, mint régebben. A nőknek ugyan úgy lehetőségük van karriert kiépíteni, ha nem a családi útvonalon szeretnének elindulni – vagy akár egyszerre is dolgozhatnak a két cél elérésén.

 

 

Nos, úgy tűnik, hogy néhány férfi még mindig azon korok híve, amikor a nőket nem tartották egyenjogúaknak a férfiakkal. Vagy ez a helyzet, vagy szimplán totálisan életképtelenek lennének, ha nem segítene nekik kedvesük. Akármi is az indok, a következő képeken láthatjuk, hogy a lovagiasság nem halott – főleg, hogy a nők is igyekeznek életben tartani azt!

 

 

Lássuk a többi képet a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket