Lucas a pók

Íme Lucas – a pók, akitől lehetetlen félni

Szerző: vargazsanett - 2018.03.22.

Íme Lucas, a legimádnivalóbb pók, aki meggyógyítja a pókiszonyodat! Lucastól lehetetlenség félni, ő az első cuki pók, amit valaha láttam! Ismerd meg őt!

Lucas a pók

Habár az arachnophobiát, azaz a pókoktól és egyéb pókszabásúaktól való félelmet sokan „megállapítják” maguknál, valójában csupán az emberek néhány százalékát érinti ez a ritka fóbia. Míg valaki, aki egyszerűen csak undorodik a pókoktól, száját húzogatva ugyan, de megbékél a tudattal, hogy a közelben lehetnek, míg egy arachnophobiában szenvedő személynél már egy pók látványa is pánikrohamot idézhet elő.

 

 

Nemrégiben azonban egy szőrös, nyolclábú kis fenevad kezdte el behálózni az internet szívét. Lucast, az animált pókot Joshua Slice álmodta meg és keltette (digitális) életre.

„Ez egy animációs teszt egy karakterhez, amin már dolgozom egy ideje. Én vagyok a felelős a designért, a modellezésért, a riggelésért, az animációért, a világításért és a renderelésért. A szinkront az unokaöcsém, Lucas biztosította.” írja a YouTube videó alatt a készítő.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket