Luxus jacuzzit készített egy régi Wartburg-ból!

Egy magyar férfi Wartburg-ból készített egy luxus jacuzzit!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.17.

Karsai Péter megálmodta és elkészítette! Kívülről nézve egy régi, meghurcolt, 80-as évekbeli Wartburg-nak néz ki, de nézzük meg közelebbről! Péter egy luxus jacuzzit készített ebből a régi járműből! Zseniális lett!

Luxus jacuzzit készített egy régi Wartburg-ból!

Manapság nem ritka, hogy a bevállalósabbak mindenféle régiséget megbütykölnek és különféle módokon modernizálnak. Így volt ez Karsai Péterrel is, aki valami olyat alkotott, amitől mindenkinek leesik az álla. Zseni vagy megszállott? Mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy egyszer mindnyájan behuppannánk a habfürdőjébe!


 
Kezdjük is a történet elején! Péter fejéből kipattant egy ötlet és onnantól megállíthatatlan volt. Hónapokon keresztül, egészen pontosan januártól májusig kereste a tökéletes tragacsot, amit kabrióvá alakíthat, majd jacuzzit varázsolhat belőle. A döntése egy régi, igazi NDK-s Wartburgra esett. Egy ismerőse kertjében állt, ő maga húzta ki a bozótosból.


Az RTL Klub is felfigyelt a különleges történetre. Az interjúból kiderült, hogy pontosan hogyan is történt a kocsi átalakítása. (Az interjút ide kattintva nézhetitek meg vagy a következő videóban)
Az autó tetejének levágása után, először kiszedték az üléseket, majd a helyére beépítették a jacuzzit. A csomagtartót se hagyták kihasználatlanul, belőle grillezőt varázsoltak, beépített hűtőládával és tálalóval. 

 


Már önmagában is elég „luxus” ez a házi habfürdő, amit Péter épített, de mindent megtett azért, hogy a legtöbb időt tölthesse majd kényelemben. A poénosan „waterburg”-á (water=víz) keresztelt járgány ugyanis, USB-töltővel és hangszórókkal is fel van szerelve, hogy garantált legyen a jó hangulat. 


Majd’ fél évig dolgozott a „projekten” Péter, több mint 40 emberrel együtt. Novemberben végeztek a munkálatokkal, de a premierrel tavaszig várni kellett.
Tehát, ha nyáron áthívnánk néhány barátot egy kicsit kikapcsolódni, a legjobb megoldás, ha kerítünk egy lestrapált autót, beleölünk néhány hónapnyi munkát és már bele is vághatunk a legvagányabb nyári kerti partiba. 

 

Nézzétek meg a lenti videóban, hogyan pezseg a Waterburg vize ebben a jó időben! (A videó a Waterburg nevű facebook oldalról van)

 

 

Te is beleugranál? Még este is megteheted, hiszen fűthető a víz!! :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket