Kémfotókon az új Macbook Air!

Kiszivárgott az új Macbook Air

Szerző: berzegergo - 2015.03.24.

 

Bizonyára már sokan izgatottan várták a képeket és technikai részleteket az új Macbook Air-ről. Bár a cég, csak az év közepére tervezte a piaci megjelenést, egy blog már a héten publikálta a képeket és adatokat. 

macbook

Újra számítógéppel támad az Apple

Az Apple a kezdetekkor szintén számítógépekkel kezdte az ipart. Amikor majdnem csődöt jelentettek, akkor szintén a számítógépek jelentették a kiutat. Mint azt sokan tudják, az utóbbi években a  cég fókuszában: az okostelefonok, tabletek és hanglejátszók állnak. 

 

Mit tud a Macbook ?

A számítógépet 12 hüvelykes kijelzővel szerelték, így könnyű lehetne megkülönböztetni a 11 és13 hüvelykes elődeitől, de nem lesz az! A képernyőt és billentyűzetet körülölelő kávát is minimális méretűre vették a gyárban, hogy pivicel magasabb lesz a 11 colos modellnél. A billentyűzetet szintén minimálisra szorították, az érintőpad közelebb került, és a gombok is egymáshoz.

 

Technikai adatok

Az Air-sorozatot a nagyon vékony kialakítás miatt kapja. Ebben a tulajdonságában az új modell jelentősen felülmúlja a többi, előző társát. Jelenleg sem a pontos vastagsága, sem a súlya nem ismert. A vékonyságát bizonyítja, hogy teszterei csak ,,Lopakodónak" becézik. Újítása, hogy szinte minden port eltűnik a gépről, csak egy fejhallgató és egy új szabványos, szimmetrikus USB Type-C névre hallgató kimenetet találunk rajta.

 

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket