Mókás videón a macskaellenes felnőttek, akik most vannak először kiscica közelében

Először találkoztak kiscicákkal a macskaellenes felnőttek – a reakciójuk páratlan!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Te hogy viszonyulsz a macskákhoz? Ellen tudnál állni egy doboz játékos szőrpamacsnak? Ezek az emberek úgy érkeztek a stúdióba, hogy utálták a macskákat…

Mókás videón a macskaellenes felnőttek, akik most vannak először kiscica közelében

A macskák és a kutyák mindig is megosztották az embereket. Vannak, akik az egyikre, és vannak, akik a másikra esküsznek. Persze vannak, akik mindkét vagy egyik fajt sem kedvelik, de ezek a ritkább esetek.

 

Akik szeretik a macskákat, azok szerint csak tudni kell bánni velük, és türelem kell hozzájuk. A nem macskapártiaknak úgy tűnhet, hogy mindent próbálnak megmagyarázni, csak hogy megvédjék kedvenc szőrös karmológépüket.

 

A mai videóban nem macskafóbiás emberek szerepelnek, hanem olyanok, akik egyszerűen ki nem állhatják a cicusokat. A reakciók éppen ezért olyan meglepőek és mulatságosak! Hogyan fogadják a doboznyi kismacskát? Vajon ezek után is ellen tudnak majd állni a bájos cicusok miákolásának? Behódolnak a cicák ellenálhatatlan (vagy rettentő) hatalmának, vagy továbbra is ellenségesen tekintenek majd rájuk?

 

Vajon tényleg karmolászó kis fenevadak lennétek…?

 

 

Lássuk a videót a következő oldalon! Megéri megnézni!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket