A magyar dal napja 2014

Magyar Dal Napja 2014

Szerző: bohacs0010 - 2014.09.15.

Van egy nap. Presser Gábor megálmodta, egy páran elindították,  és ma már tízezrek örömére évenként eljön hozzánk a Magyar Dal Napja. 

Magyar dal napja 2014-olvasd el beszámolónkat te is

Bárcsak mindig így lenne, lelkendezett egy öt-hat éves hölgyike a Kobuci Kert napi indító programján, ahol az Alma együttes népszerűségének köszönhetően a legfiatalabbak szépen megtöltötték A terepet. A zenekar persze hozta azt a formáját, amit évek óta megszokhattak a gyerekek, de akadt egy két túlkoros e tizenéves is, akik a csápolásban is felvették a versenyt az ifjabbik korosztállyal.

 

 

A kertben egyébként már megszokott, hogy a legfiatalabbak kezdik a napot, ízlelgetve a hazai dalokat, hogy aztán a színpadot átadják a világzene legmívesebb előadóinak. Megfordult a jeles napon mindenki, akit jegyeznek a műfaj nagyjai között.
Az időjárás délelőtt még megkegyelmezett a zenére éhes közönségnek, délutánra azonban mindent megtett azért, hogy elrontsa az önfeledt szórakozást. Gondolom így volt ez szerte az országban, ahol szabadtérre invitálták a nagyérdeműt. Mi a Kobuciban vertünk tábort.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket