Elképesztő műsorral szolgáltak a drónok az idei tűzijátékon

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: T.B.
címkék: Lenyűgöző technika

Augusztus 20 – Hihetetlen drón show-t láthattunk a tűzijáték közben

hirdetes
Elképesztő műsort adtak a drónok augusztus 20-án!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az Augusztus 20 egy különleges nap minden magyar számára, hiszen ilyenkor látható az év legszebb tűzijátéka, ami minden család számára kihagyhatatlan program ezen az ünnepi napon. Ezen a jeles napon természetesen nem csak a tűzijáték az egyetlen, amire oda kell figyelni, de ez a cikk most kifejezetten az idei, 2018-as, különleges látványelemekkel tarkított fényjátékról szól. Megmutatjuk hogyan sikerült a drónokat is bevonni ebbe az egyedülálló fényjátékba. 

Idén augusztus 20-án nem csak a tűzijáték különleges elemei okoztak meglepetést. A drónok szerencsére egyre elterjedtebbek, és egyre szélesebb körben hasznosítják őket, aminek köszönhetően már az idei show-ba is nagy szerepet kaptak sokaknak okozva ezzel nagy meglepetést. Őszintén szólva én a drónok mellett állok a lassan kialakuló drónellenes harcban, hiszen nap mint nap egyre több területen hasznosíthatjuk ezeket a kis repülő szerkezeteket.

hirdetes

 


Drónok szerepe a mindennapokban


 A videós teljesítményük mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen a legújabb drónok már akár 30 percen keresztül képesek a levegőből 4K-s felvételeket rögzíteni. A folyamatos kamera, és repülési idő fejlesztéseknek köszönhetően pedig most már tényleg nagy dolgokra képesek a drónok a levegőben, és olyan lélegzetelállító felvételeket készthetnek velük az átlag felhasználók is, amik mindennap képesek újra meg újra lenyűgözni. Éppen ezért nagy öröm minden drónozónak, hogy amellett, hogy egyre többen választják hobbinak a repülést, egyre szélesebb körben lehet a mindennapokban használni ezeket a kis szerkezeteket. A mezőgazdaságban, vagy a földmérés területein, filmezésre, és esküvői képek készítésére is tökéletesen alkalmasak, de a lista lassan végtelenre nyúlik, és nehéz lenne minden felhasználási területét felsorolni. A DJI Phantom4 drónok kifejezetten közkedveltek hazánkban könnyű kezelhetőségük, stabilitásuk, és elképesztő videózási technikájuk miatt. Ha felkeltették érdeklődésedet további információkért KATTINTS IDE!

 


Drón kísérletek a felhasználási kör bővítésére


Utópisztikus kísérletek is zajlanak, melyek leginkább csomag, vagy ember szállításról szólnak, de az utak éjszakai kátyúzásáról is sokat hallani mostanában. Sok jövőbe tekintő terv mellett, az egyik nekem legjobban tetsző megvalósult terv a drónokkal alkotott művészeti érték. Japánban már sokszor felléptek a drónok tánca című produkcióval, amivel megalapozták a művészeti ágakban való széleskörű elterjedésüket is a drónoknak. A show-t itt tekinthetitek meg!
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

2019-02-03

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!


2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

2019-02-06 A NASA csillagászai felfedezték Isten lakhelyét

A Hubble űrteleszkóp lefényképezett egy hatalmas, azonosítatlan tárgyat, amely nyilvánvalóan mesterséges eredetű, és valósággal úszik az űrben. Az Isten lakhelyének nevezték el.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.