Elképesztő műsorral szolgáltak a drónok az idei tűzijátékon

Augusztus 20 – Hihetetlen drón show-t láthattunk a tűzijáték közben

Szerző: TB - 2018.08.30.

Az Augusztus 20 egy különleges nap minden magyar számára, hiszen ilyenkor látható az év legszebb tűzijátéka, ami minden család számára kihagyhatatlan program ezen az ünnepi napon. Ezen a jeles napon természetesen nem csak a tűzijáték az egyetlen, amire oda kell figyelni, de ez a cikk most kifejezetten az idei, 2018-as, különleges látványelemekkel tarkított fényjátékról szól. Megmutatjuk hogyan sikerült a drónokat is bevonni ebbe az egyedülálló fényjátékba. 

Elképesztő műsort adtak a drónok augusztus 20-án!

Idén augusztus 20-án nem csak a tűzijáték különleges elemei okoztak meglepetést. A drónok szerencsére egyre elterjedtebbek, és egyre szélesebb körben hasznosítják őket, aminek köszönhetően már az idei show-ba is nagy szerepet kaptak sokaknak okozva ezzel nagy meglepetést. Őszintén szólva én a drónok mellett állok a lassan kialakuló drónellenes harcban, hiszen nap mint nap egyre több területen hasznosíthatjuk ezeket a kis repülő szerkezeteket.

 


Drónok szerepe a mindennapokban


 A videós teljesítményük mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen a legújabb drónok már akár 30 percen keresztül képesek a levegőből 4K-s felvételeket rögzíteni. A folyamatos kamera, és repülési idő fejlesztéseknek köszönhetően pedig most már tényleg nagy dolgokra képesek a drónok a levegőben, és olyan lélegzetelállító felvételeket készthetnek velük az átlag felhasználók is, amik mindennap képesek újra meg újra lenyűgözni. Éppen ezért nagy öröm minden drónozónak, hogy amellett, hogy egyre többen választják hobbinak a repülést, egyre szélesebb körben lehet a mindennapokban használni ezeket a kis szerkezeteket. A mezőgazdaságban, vagy a földmérés területein, filmezésre, és esküvői képek készítésére is tökéletesen alkalmasak, de a lista lassan végtelenre nyúlik, és nehéz lenne minden felhasználási területét felsorolni. A DJI Phantom4 drónok kifejezetten közkedveltek hazánkban könnyű kezelhetőségük, stabilitásuk, és elképesztő videózási technikájuk miatt. Ha felkeltették érdeklődésedet további információkért KATTINTS IDE!

 


Drón kísérletek a felhasználási kör bővítésére


Utópisztikus kísérletek is zajlanak, melyek leginkább csomag, vagy ember szállításról szólnak, de az utak éjszakai kátyúzásáról is sokat hallani mostanában. Sok jövőbe tekintő terv mellett, az egyik nekem legjobban tetsző megvalósult terv a drónokkal alkotott művészeti érték. Japánban már sokszor felléptek a drónok tánca című produkcióval, amivel megalapozták a művészeti ágakban való széleskörű elterjedésüket is a drónoknak. A show-t itt tekinthetitek meg!
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket