Magyar férfi fejthette meg a Piramisok titkát?

Egy magyar férfi fejtette meg a Piramisok titkát!

Szerző: vargazsanett - 2018.08.23.

Lippai Vilmos, nyugalmazott ceglédi rendőr, aki mindig is csodálta a Piramisok épületeit, Egyiptom titkait. Most azt állítja, hogy megfejtette a 2000 éves piramisok titkát!

Magyar férfi fejthette meg a Piramisok titkát?

Egy ceglédi, nyugalmazott rendőr a 2000 éves piramisok rejtélyének nyomába eredt. Most pedig azt állítja, hogy megfejtette a titkát! Lippai Vilmos, korábban ceglédi rendőr volt, már nyugalmazottként elmondta, hogy őt mindig is érdekelte Egyiptom, a piramisok, a sok rejtély, és mindig is szerette volna megfejteni ezek titkait. Mivel az egykori építőmesterek nem hagytak semmilyen feljegyzést az akkori építészetről, arról, hogy hogyan építhették meg ezeket a monumentális piramisokat, így ez még most is homály számunkra.

 

Számos régész, mérnök, tudós eredt már a piramisok titkának nyomába, de eddig senkinek sem sikerült biztosan kiderítenie az igazságot. Vilmos egy építkezésen jött rá a megfejtésre… 2013-ban el is mondta ezt a közvéleménynek, majd azóta is bizton hisz az elméletében és próbálja bizonyítani igazát. “Éppen egy rámpán toltunk fel egy óriási vasbeton gerendát, és ekkor jöttem rá, hogy az egyiptomiak is valahogy így csinálhatták...” 

 

Lapozz egyet és nézd meg a piramisok titkának megfejtését részletesebben!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket