Magyar siker, 3. helyezést értek el a mentősök a világversenyen

3. helyezést értek el a magyar mentősök! Ismét magyar siker!

Szerző: vargazsanett - 2019.01.17.

3. helyezést értek el a magyar mentősök ezen a világversenyen, ahol amúgy mindig nagyon jó helyen végeztünk. Most ismét sikerült a dobogóra kerülni, gratulálunk a versenyzőknek!

Magyar siker, 3. helyezést értek el a mentősök a világversenyen

Az Országos Mentőszolgálat bajtársai az elmúlt évek nemzetközi versenyein mindig az élmezőnyben végeztek, és ez most sem volt másképp. Ezúttal a mentők téli olimpiájának is tartott Winter Rallye Rejviz harmadik helyezését érték el.

Olyan szimulációkban utasították maguk mögé mentőseink a külföldi kollegáikat, mint például a jeges tóból kimentett beteg ellátása vagy az újszülött újraélesztés.

 

A verseny nyolc különböző helyszínen zajlott, ahol számos szempont szerint pontoztak. Volt olyan próbatétel is, ahol latin tudásuk alapján értek el nagyon jó pontszámot, de szakmai felkészültségük mindenhol kimagasló volt! Nagyon gratulálunk nekik, igazán büszkék vagyunk rájuk! A következő oldalon megnézheted az Országos Mentőszolgálat által közzétett posztot is, melyben nevén nevezik a magyar mentősöket, akik részt vettek a versenyen.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket