A világ legszuperebb térképe, magyar tervezéssel

Szorítsd meg a labdát és megjelenik a legszuperebb térkép

Szerző: bohacs - 2015.11.29.

Ha megszorítod a labdát, kinagyítja a térképet. Magyar tervező, Sátor Dénes műve és nincs benne egyetlen chip sem...Reméljük, hamarosan el fog terjedni ez a nem mindennapi, szuper fejesztés, nekem nagyon tetszik. Most megismerheted közelebbről te is!

Magyar tervezte a világ legszuperebb térképét!

 

Mi, magyarok híresek vagyunk találékonyságunkról, így nem meglepő, hogy most is egy fiatal magyar formatervező ötletétől hangos az internet. Sátor Dénes találmánya a tájékozódást teszi pofonegyszerűvé. Mindenkivel előfordult már, hogy tanácstalanul álldogált egy idegen város valamelyik utcáján, és fogalma sem volt róla, merre induljon. A tájékozódás még most, az okostelefonok világában sem könnyű feladat: mi van akkor, ha épp nincs térerő, vagy nincs kéznél GPS-es telefon, a lepedőnyi méretű, kihajtogatós térképeken pedig nem nagyon tudunk eligazodni… Sátor Dénesnek köszönhetően ilyenkor sem kell kétségbe esnünk.

 

„Tojástérkép” névre hallgató találmánya nem más, mint egy elasztikus anyagból készült, levegővel töltött gumilabda, amire bármelyik város térképét könnyedén rá lehet nyomtatni. Játszva elfér a tenyerünkben, mégis minden lényeges információ megtalálható rajta.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket