Magyar zsíros kenyér készítése

Így készíts magyar zsíros kenyeret

Szerző: vargazsanett - 2020.04.14.

Te tudod hogy kell zsíros kenyeret készíteni? Elhiszed, ha azt mondom nem mindenki van vele tisztába? De ebben a videóban fenomenális módon megtudhatod te is hogyan készül a magyar zsíros kenyér! :)

Magyar zsíros kenyér készítése

Létrehoztak egy videót, melyben bemutatják, hogy hogyan is készül az igazi magyar zsíros kenyér… Van ennek amúgy sok fajtája, lehet hozzá sertészsírt, libazsírt vagy kacsazsírt is használni, vagy kinek mi a kedvence, tetejére van, aki semmit nem rak csak sót, de vannak akik cifrázzák! Sokan különböző zöldségeket raknak rá, mint paradicsom, paprika, uborka, de vannak olyanok is, akik csak hagymát. Viszont hagymából is lehet többfélét. :) Gondolom tudjátok… :)

 

Gyerekkoromban vagy lilahagyma, vagy vöröshagyma vagy még újhagyma volt a zsíros kenyér tetején, piros paprikával viszont nem minden esetben volt megszórva. A só elhagyhatatlan róla szerintem! :) De most akár a külföldiek, akár a gyengébbek vagy épp a most “főzni tanulók” ( :D :D ) kedvéért bemutatom azt a videót nektek a következő oldalon, amiben megláthatjátok hogyan is készül az eredeti magyar zsíros kenyér. A videóban lépésről-lépésre szemléltetik az elkészítést :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket