Egyetlen 3D-s kisfilmben a magyarok 1100 éves történelme

Egyetlen kisfilmben a magyarok 1100 éves történelme

Szerző: vargazsanett - 2020.04.09.

Egyetlen 15 perces kisfilmben varázsolták a vászonra a magyarok 1100 éves történelmét, mindezt 3D-ben! Csodálatos alkotás, melyet minden magyarnak látnia kell!

Magyar kisfilm az 1100 éves történelmünkről

Egy magyar fiatalokból álló csapat megalkotott egy kisfilmet, melyben hazánk főbb történelmi eseményeit mutatják be. A 15 perces, 3D-s kisfilmbe olyan megható eseményeket sűrítettek, melytől minden magyarnak könnybe lábad a szeme. Varga Roland volt az ötletgazda és még 50 ember dolgozott 2 éven keresztül, hogy létrejöhessen ez az alkotás. A projektet amúgy teljes mértékben saját pénzből finanszírozták, de jelenleg is keresnek szponzorokat, mert szeretnék ezt kibővíteni, és egy másfél órás mozifilmet készíteni belőle.

 

A kisfilmet te is meg tudod nézni, mert minden nap vetítik a budapesti Mátyás templom melletti Szent Mihály kápolnában, délelőtt 10-18 óráig, illetve az Egri Várban is, ráadásul nem csak magyarul. 

 

A moziról: “A 3D Past egy történelmi 3D mozi, ahol időutazásokat élhetsz át hollywoodi minőségben. Testközelből megismerheted a Budai vár fénykorát vagy éppen berepülhetsz a Mohácsi csatába! Garantáltan lélegzet elállító élményben lesz részed!”

 

Lapozz egyet és nézd meg most itt a kisfilm 4 perces előzetesét! Lélegzetelállító!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket