Itt az esély, hogy az EB-n legyünk

Közel állunk az EB-hez

Szerző: Dominik96 - 2015.10.12.

A tegnapi meccsen bár kikaptunk 4-3-ra a görögöktől, de az esélyeink még mindig megvannak kijutni. A legjobb harmadik helyért megy a szurkolás.

Itt az esély az EB-re

A magyar válogatottnak, volt még esélye az egyenes ágon kijutásra, de

 

igen csak komplikált módon. A görögök ellen el kellett volna hozni a 3 pontot, és a románoknak kikapni vagy döntetlent játszani Feröerrel. Amire igen csekély esély volt és sajnos nem is jött be.

 

A görögök számára már nem volt tétje a meccsnek, mivel már a forduló előtt eldőlt, hogy a csoport utolsó helyén fognak végezni, összesen 3 pontot sikerült szerezniük 9 mérkőzésen, eddig egyet sem sikerült nyerniük. Számunkra sem volt sokkal több tétje a meccsnek, akkor lett volna, hogy ha románok kikapnak.

 

 

Innentől már nem rajtunk múlik, hogy összejön e a legjobb harmadik pozícióért járó automatikus kijutás. A ma esti spanyol-ukrán után már többet fogunk tudni, de kedd estig kell várnunk, hogy kiderüljön, mi lesz, a török-holland csoport záráskor. Ha nem jön össze a legjobb harmadik hely, akkor pótselejtezőt kell játszanunk az Eb-ért. Ami oda-visszavágós.

 

Szóval ma este a legtöbb szurkoló valószínű, hogy spanyol mezben fog a tv előtt ülni. Reméljük, végre szurkolhatunk sajátjainknak a Labdarúgó-Európa-bajnokságon.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket