notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Magyarország kaphatja meg Ukrajnát

hirdetes

MAGYARORSZÁG KAPHATJA MEG UKRAJNÁT

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Magyarország lehet az ukrajnai válság nyertese. A hetek óta tartó, immáron halálos áldozatokkal járó kijevi zavargások miatt Oroszországnak ugyanis kezd egyre kínosabbá válni az ukrajnai helyzet. Mostanra már az oroszok is ráébredtek, hogy a jelenlegi hatalmi státusz fenntarthatatlan. 

Magyarország lehet az ukrajnai válság nyertese. A hetek óta tartó, immáron halálos áldozatokkal járó kijevi zavargások miatt Oroszországnak ugyanis kezd egyre kínosabbá válni az ukrajnai helyzet. Mostanra már az oroszok is ráébredtek, hogy a jelenlegi hat

Új álcázó mechanizmusokra van szükség, ha továbbra is meg akarják tartani Ukrajnát. Kénytelenek engedményeket tenni az ellenzéknek, de azt semmi esetre sem szeretnék, ha Merkel tenné rá a kezét a volt szovjet tagköztársaságra.
Egyfajta köztes megoldásként merült fel ötletként, hogy Magyarország – cserébe a paksi bővítésre kapott orosz hitelért – átvenné az uralmat Ukrajna felett. Természetesen mindez csak formálisan valósulna meg, Ukrajna hivatalosan Magyarország részévé válik, de titokban Putyin irányíthatja majd az országot, pont úgy, ahogy eddig is tette.

hirdetes
A megállapodás része az is, hogy a stróman szerepét betöltő Magyarország még az egyesülés előtt 6200 ezer milliárd eurós hitelt vesz fel Oroszországtól, amit mi egy kajmán-szigeteki cég segítségével Kijevnek utalunk át.
Mi, magyarok pedig végre kihúzhatjuk magunkat. Mit nekünk Trianon? A Magyar-Ukrán Államszövetség Európa legnagyobb területű országa lesz, még így csonkán, Erdély nélkül is!
Az ukrán népet nem valószínű, hogy különösebben zavarná a dolog, a közvélemény-kutatások szerint nekik csak az a fontos, hogy ne olyan ország nyomja el őket, amit nagyon utálnak. És a magyarokkal eddig nem volt sok bajuk.
hirdetes
Az Európai Unió nem örül a tervnek. A SüdDeutschen Zeitung szerint különösen azért haragszanak, mert Magyarország egy hete nem veszi fel a telefont.
Magyarországnak a sok előny mellett sajnos némi hátránya is származik majd a nálunk jóval szegényebb országgal történő egyesülésből. Az életszínvonal sajnos rohamosan zuhanni fog egy darabig. A közalkalmazottak első körben 60 százalékos fizetéscsökkentésre számíthatnak. Még szerencse, hogy nemrég csökkent a rezsi.
 

Forrás: kozpontiujsag.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vér

Mi a vér? A vér az állatok és emberek szervezetének egyik legfontosabb része, amely nélkül... Tovább

Televízió

A televíziók a legtöbb háztartásban megtalálható készülékek, amik már a 20. század óta... Tovább

Tovább a lexikonra