Maják horoszkópja - különleges maja horoszkóp

Itt van a maják különleges horoszkópja!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.27.

Az Föld egyik legkülönlegesebb és legintellektuálisabb civilizációja a maják voltak, akik bár már kihalt népnek tekinthetők, mai napig élnek a hiedelmeik, tanításaik és horoszkópjuk!

Maják horoszkópja - különleges maja horoszkóp

Mit tart az egyik legősibb asztrológia a különböző csillagjegyek szülötteiről? Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait tudhatja magáénak. Ezt időn kívüli napnak tartotta az ősi nép. A maja újévet pedig július 26-tól számították.


 
Denevér (július 26.–augusztus 22.)


A sejtelmesség és a misztika világa közel áll önhöz, fontosak a megérzések. Könnyen „belelát” másokba. A legkisebb titok sem maradhat rejtve ön előtt. Állata, a denevér, az éjszaka királya, kiválóan tájékozódik a sötétben, ahogy önnek sem okoz gondot, hogy az érzelmek kusza útvesztőjében eligazodjon. Sikeresen tudja motiválni munkatársait. Családtagjainak pedig igazi érzelmi biztonságot kínál.


Skorpió (augusztus 23.–szeptember 19.)


Semmit sem tesz „félig-meddig”. Munkájába is teljes odaadással veti bele magát, ha viszont elveszti az érdeklődését, akkor többé egy szalmaszálat sem hajlandó keresztbe tenni. Ekkor elérkezett a váltás ideje! Az érzelmekben is végletes: ha kiüresedett a kapcsolat, akkor nem fektet bele több energiát. Ha viszont szeret valakit, akkor ezer fokon lángol! Családtagjainak biztonságot, erős menedéket kínál, mindig törődik a problémáikkal.


Szarvas (szeptember 20.–október 17.)


Szorgalmas ember, a munka mindig előbbre való a szórakozásnál. Fontos önnek, hogy hasznos, megbecsült pozíciója legyen. Ha elégedett, akkor két ember munkáját végzi el, de ez nem teher önnek, hiszen szeret dolgozni. Párkapcsolatában nagyon megbízható, távol áll öntől, hogy flörtökbe, kalandokba bonyolódjon. Párjától is elvárja a hűséget. Mindig kész arra, hogy családtagjait szolgálja, szeretné nekik a lehető legjobb körülményeket biztosítani.


Bagoly (október 18.–november 14.)


Nagyon erős ember, de nem él vissza ezzel a tulajdonságával. Mindig kész arra, hogy a bajokban ott legyen munkatársai, családtagjai mellett. Óriási lelkierővel rendelkezik, puszta szavakkal is meg tudja nyugtatni a többie¬ket, ha kétségbeestek. Ha baj van, akkor ön biztos hogy tudja, mit kell tenni. Párkapcsolatában nincsenek hihetetlenül nagy elvárásai – mindössze békében és egyetértésben szeretne élni. Családtagjait támogatja érzelmileg, de meghagyja nekik a tapasztalás lehetőségét egyaránt.

 

Lapozz egyet és ismerd meg a maja horoszkóp többi tagját is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket