notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Maják horoszkópja - különleges maja horoszkóp

hirdetes

Itt van a maják különleges horoszkópja!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Maják horoszkópja - különleges maja horoszkóp

Páva (november 15.–december 12.)


Nagy hangsúlyt helyez a külsőségekre és a vonzó stílusra is. Kissé hiú – fontosak neki a dicséretek és a bókok. Tehetséges cége képviseletében, jól érzi magát, ha kapcsolatokat ápolhat, üzleti tárgyalásokat bonyolíthat le. Valójában él-hal a kapcsolatokért! A szerelem elsőrendű fontosságú az életében, ám olyan partnerre van szüksége, akivel remek és izgalmas programokat szervezhet. Imádja, ha pezseg az élete. Nincsenek ínyére a mély, bensőséges beszélgetések vagy a hangos viták. Vigyázzon, ne éljen látszatharmóniában!


Gyík (december 13.–január 9.)


Ön nagyon találékony, az a típus, aki a jég hátán is megél! Praktikus szemlélettel rendelkezik, a problémákat könnyen átlátja, s megoldást is hamar talál ezekre. Nem szereti a nagy feltűnést, inkább visszahúzódó alkat. Párja rendkívül fontos önnek, sok szabadságot ad neki, hiszen maradéktalanul megbíznak egymásban. Együtt, lépésről lépésre, szilárd anyagi körülményeket biztosítanak a családnak. Szeretteinek nagy segítséget jelent, hogy minden apró-cseprő elintéznivalónak – sokszor kérés nélkül is – utánajár, örömmel intézkedik.

hirdetes


Majom (január 10.–február 6.)


Kíváncsi ember, nagy társasággal. Sok barátja lehet a munkahelyén is. Időnként azon kaphatja magát, hogy munka helyett már megint kávézgat a kollégákkal. A párkapcsolatban nem tűri a rabláncokat, találkoznia kell a barátaival – kedvese nélkül is. Családtagjainak kiterjedt kapcsolati rendszere a legnagyobb segítség. Mindig tudja, hogy egy problémával kihez kell fordulni!

hirdetes


Sólyom (február 7.–március 6.)


Bátor ember, aki rögtön tudja, hogy mit kell tenni baj esetén. Gyorsan reagál, s ez segítség lehet a munkájában is. Ha üzlettel foglalkozik, akkor mindig beugrik a legjobb taktika. Ösztönösen érzi, hogy párjának mire van szüksége, szívesen leveszi a gondokat a válláról. Figyelmessége lehet a hosszú párkapcsolat titka. Ha családjában ellentétek támadnak, ön éles szemével rögtön észreveszi, s idejében rendezi a feszültségeket.

Lapozz egyet és ismerd meg a maja horoszkóp többi tagját is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Lámpa

Lámpák nélkül elképzelhetetlen lenne az élet – a legelterjedtebb... Tovább

Okostelefon

Az utóbbi évek során rohamosan terjedtek az okostelefonok, amiket már szinte minden... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség