notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Maják horoszkópja - különleges maja horoszkóp

hirdetes

Itt van a maják különleges horoszkópja!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Maják horoszkópja - különleges maja horoszkóp

Jaguár (március 7.–április 3.)


Óvatos ember, de ha egyszer elszánja magát egy döntésre, akkor a végsőkig kitart mellette. Körültekintően mérlegeli, hogy döntései helyesek-e, igyekszik megtalálni azt a megoldást, amellyel mindenki elégedett lehet. Vezetőként stílusos és diplomatikus. A párkapcsolatban előbb kipuhatolja, hogy kedvese érzelmei ugyanolyan lángolóak-e, s ha már megvan a kedvező fogadtatás, teljes szívvel vállalja a kapcsolatot. Családja számára erős védelmezőt jelent.

Kutya (április 4.–május 1.)


Jó emberismerő, mindig tudja, hogy kitől mit várhat. Olyan emberekkel veszi körül magát, akiket jól kiismert – maximális a kölcsönös bizalom. Munkahelyet nehezen vált, könnyen megragad a régi, akár elavult helyzetekben is. A legfontosabb kapcsolatok egész életében végigkísérik – hű társ. A párkapcsolatát a megbízhatóság jellemzi. Családjának mindig rendelkezésére áll – inkább a saját igényeiről mond le, csakhogy boldognak lássa őket.

hirdetes

Kígyó (május 2.–május 29.)


A változás embere, mindig kész új lapot nyitni. Többször megtörténhet, hogy a pályája gyökeres fordulatot vesz – ilyenkor meglepően gyorsan és könnyen tanul bele az új munkakörbe. A szerelemben akkor boldog, ha a kapcsolat mindig megújul. Örül, ha kedvesének új és még újabb arcát ismerheti meg. Féltékeny típus. Időnként ellenállhatatlan vágyat érez, hogy ellenőrizgesse szerelmét. Családjának jó körülményeket, szilárd pénzügyi hátteret nyújt.

Nyúl (május 30.–június 26.)


Barátságos ember – a munkahelyén is igyekszik kikerülni a konfliktusokat. Inkább két ember helyett dolgozik, de nem emeli fel a hangját a saját érdekeiért. Vigyázzon, így minden munkahelyén kihasználják majd! Olyan párt keres, aki határozottságával „megvédi” önt az élet viharaitól. Cserébe kedvességet, romantikát kínál. Mindig van ideje családtagjaira, körülveszi őket figyelmességével. Minden napra jut egy kedves meglepetés.

hirdetes

Teknős (június 27.–július 24.)


Alapos és tervező egyéniség az életet minden területén. Munkájában is a hosszú távú tervezést tartja szem előtt. Pillanatnyi előnyökért nem lehet új munkahelyre csábítani. A megszokott környezet nemcsak a munkahelyén, de otthonában is nagyon fontos. Akkor nyugszik meg egy fárasztó nap után, ha kedvenc tárgyai veszik körül. A párkapcsolatban minden vágya, hogy életét egyetlen emberrel élhesse le. A nehéz helyzetekben biztos pontot kínál családtagjainak.

Forrás: interno.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Televízió

A televíziók a legtöbb háztartásban megtalálható készülékek, amik már a 20. század óta... Tovább

Ház

A történelem folyamán az embernek mindig is egyik alapszükséglete volt, hogy fedelet találjon... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség