Egy makákó zaklatja a Floridai lakosokat

Ha nem veszed ki időben a leveledet, akkor azt megeszi egy makákó

Szerző: Dominik96 - 2015.09.30.

Legalábbis ez az eset történt az Amerikai Egyesült Államokban... ahol ugyanis ez a kis jószág a szabadban mászkált és ijesztgette az ott lakókat.

A levél evő majom

A postásoknak már nem csak a kutyáktól kell félniük

 

A rendőrség hétfő reggel Floridában egy szokatlan bűncselekmény miatt lett riasztva. A bűnös egy makákó volt, aki a Zeek névre hallgatott, megszökött otthonról és Sanford utcáit járta, ami kisebb rémületet okozott az ott lakók számára és közben postaládáról postaládára járt fogyasztva a benne lévő tartalmat. A rendőrség körülbelül hétfőn, reggel 8 órakor  kapott egy bejelentést, mely szerint " A szomszédban egy majom épp eszi a postából kicibált leveleket."

 

A rendőrnő mire kiért a helyszínre, arra lett figyelmes, hogy a levelesláda tetején egy fura kisállat tanyázik fehér borítékkal a kezében. Majd a kiérkező további  öt rendőr megpróbálta elkapni a kis gonosztevőt.

 

Amikor gazdája a helyszínre érkezett egy üveg vízzel amit oda adott elkóborolt kiskedvencének. Így megoldódott a hétfő reggeli humoros és egyben érdekes rendőrségi probléma. Mit is mondhatnék az esetről… Ez Amerika, a lehetőségek hazája

 

 

A rendőrnő egy közös képet készített a gonosztevővel:

 

 

Végezetül pedig hoztam nektek egy videót is az esetről: 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket