13.104 euró értékben zsákmányolt a Media Markttól

13.104 euró összegben zsákmányolt ez a szerencsés a Media Markttól

Szerző: vargazsanett - 2016.12.03.

A Media Markt minden évben rendez egy versenyt, melynek győztese kap 2 percet arra, hogy összeszedjen bármit, amit tud az üzletházból. Ez a srác 13.104 euró összegben zsákmányolt tőlük! 

13104 euró összegben zsákmányolt ez a szerencsés a Media Markttól

Minden évben megrendezik ezt a versenyt, melynek a lényege, hogy a szerencsés kiválasztott kap 2 percet, ami alatt összeszedhet bármit, ami a boltban eladó és a kiindulási ponthoz vigye őket.

 

Nem elég ám gyorsnak lenni, még sok mindenre kell figyelni. Például, hogy ne törjük össze a megszerzett tárgyat, mivel azt is el kell vinnünk, így tulajdonképpen csak a szemetes kukát gyarapítanánk. A szabályzat szerint nem lehet egyfajta terméket kivinni. Pedig először valld be neked is az fordult meg a fejedben, hogy nincs is ennél könnyebb... Kivinni 10 db óriási LED Tv-t és már meg is vagyunk :) Nekem ez :) De sajnos ezt nem lehet. Ráadásul maximum 5 darabot lehet egy termékből vinni, így már nehezebb egy fokkal a helyzete a még így is nagyon szerencsés kiválasztottnak. 

 

Ez a srác közel 4 millió forint értékben zsákmányolt a Media Markttól. Elképesztő!

 

A videót nézd meg a következő oldalon!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket