Botrányos büntetést kaptak a gyerekek a tanáruktól

Megalázó büntetést szabott ki a tanár a gyerekeknek! A szülők felháborodtak!

Szerző: kvothe - 2016.10.12.

Megalázó büntetésben részesítette tanítványait az általános iskolás tanár – a szülők felháborodva fogadták a híreket.

Botrányos büntetést kaptak a gyerekek a tanáruktól

Az iskolák gyermekeink második otthonaként kellene szolgáljanak, ahol biztonságban, barátságos környezetben és szeretve érezhetik magukat. A tanárok feladatkörébe az okításon kívül a nevelés is beletartozik, és fel vannak hatalmazva büntetések megszabásával. Egy bizonyos pontig.

 

Bizonyára sokan emlékszünk arra, hogy általános iskolás korunkban milyen módszerekkel büntettek a tanáraink, ha valaki rosszul viselkedett, vagy rendszeresen nem készült az órákra. Egy virginiai általános iskolai tanár azonban túlzásba esett hatalma gyakorlásával. Olyan megalázó feladatra kényszerítette a gyerekeket, amelyhez foghatót csak a sokk-filmekben láthatunk.

 

Az eset az amerikai King William területén történt. Az egyik szülő arról számolt be, hogy fia az iskolából való hazatérés után azt mondta „rossz napja” volt.

 

„Mégis miért volt olyan rossz ez a nap?” – kérdezte az apuka nyolcéves gyermekétől, aki második osztályos volt. Miután a gyerek elmesélte, hogy mi történt, a szülő alig akarta elhinni, hogy mit hallott.

 

A következő oldalon kiderül, mit tett a tanár a gyerekekkel.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket