Megérkezett az új Godzilla film előzetese

Megérkezett az új Godzilla film előzetese

Szerző: mprof - 2013.12.29.

Pontosan 15 évvel ezelőtt készült az előző, nagy Hollywoodi Godzilla film, amely felemás értékeléseket kapott. A rajongóknak tetszett, egy felejthetően sikerült átlagos akciófilm lett belőle, a kritikusok azonban nem vágták tőle magukat hanyatt. Jövőre érkezik a remake remake-jének remake-je: a Godzilla!

Megérkezett az új Godzilla film előzetese

Aki nem ismeri Godzillát, annak gyorsan pár szó: egy hatalmas mutáns gyíkról van szó, aki valószínűleg a Csendes-óceánon végzett atomkísérletek változtattak felhőkarcoló-romboló vérengző szörnnyé. Amúgy nem is lenne sok gond vele, ha nem vándorolna és rombolna porig városokat pusztán a létfenntartás céljából, de szerencsétlen valahogy mindig csillogó amerikai nagyvárosokat szemel ki magának, amit lehetőségek országának lakói nem néznek jó szemmel. Röviden ennyi. Az előző filmben Jean Reno és csapata próbálták megállítani Godzillát, azonban most Brian Cranston, a Braking Bad meth-gyárosa kapja a főszerepet, amiben valószínűleg ismét zseniálisat alakít majd. A megjelenésre május 16-ig kell már csak várnunk!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket