Megérkezett az új Mclaren!

Megérkezett az új Mclaren!

Szerző: Jobs24 - 2014.01.24.

Ma egy kicsivel  délután 1 óra előtt lehullott a lepel az új Mclaren MP4-29-es kódjelű konstrukciójáról, amely elég furcsán néz ki az angol istálló eddigi autóihoz képest. Innovatív és szép vagy inkább ormótlan? Ezt mindenki döntse el maga. Az biztos, hogy a wokingi alakulat komoly változásokon ment keresztül a tavalyi katasztrofális szezonjuk után.

Megérkezett az új Mclaren!

 

Egyik ilyen változás, hogy a csapat vezetősége menesztette a mexikói Segio Perezt, akinek a helyét egy tehetséges újonc versenyző, Kevin Magnussen veszi át. A 21 éves dán igen ambiciózus, mivel az első F1-es szezonját rögtön egy élcsapanál teljesítheti egy világbajnok, Jenson Button oldalán. A csapatvezetőségben is komoly változások következtek be, mivel a Mclaren Forma 1-es programját ismét Ron Dennis, a csapat korábbi vezetője fogja felügyelni a közeli jövőben. Az istálló eddigi csapatfőnöke, Martin Whitmarsh viszont távozik a posztrjáról, akinek helyét minden bizonnyal a Mclaren sportigazgatója, az ausztrál Sam Michael fogja átvenni, bár sokan azt pletykálják, hogy a Lotus csapatvezetői pozíciójából távozó, francia Eric Boullier fogja elvállalni ezt az igazán felelősségteljes feladatot.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket