Megfenyegette a magyarokat az Anonymus

Az Anonymus megfenyegette Orbánt

Szerző: Dominik96 - 2015.12.31.

Vizsgálják azt a videót a hatóságok mellyel megfenyegették a kormányt és a Fideszt. Azt, hogy mennyire komoly a fenyegetés egyelőre nem tudni, de a kormányzati rendszerek védelmét megerősítették.

Megfenyegette Orbánt az Anonymus

A fenyegetés

 

A terrorfenyegetés legyen akármilyen, de komolyan kell venni, még az olyan típusút is, mint a mostani. A videó mellyel fenyegetetnek nem az Anonymus hivatalos oldalán jelent meg, de azért nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha valóban bebizonyosodik a csoport szándéka, akkor meghozza a kormány a szükséges óvintézkedéseket. A Nemzeti Kibervédelmi Intézet eddig semmi olyat nem tapasztalt, hogy esetleg támadás készülne az állami informatikai rendszerek ellen.

 

A videó egy közösségi portálon jelent meg, melyet december 23-án töltöttek fel az oldalra, és mindenki számára elérhető. „Háborút hirdetett” az Anonymus hackercsoport a Fidesz és a kormány ellen, mert szerintük diktatúrát épített ki a kormány, a kisebbségekkel rosszul bánt, és a déli határon kerítéssel zárta ki a menekülteket.

 

A videót melyben megfenyegettek a következő oldalon találjátok

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket