Meghalt Berki Krisztián, az FTC korábbi vezérigazgatója: Meghalt Berki Krisztián. 41 éves volt.

Meghalt Berki Krisztián. 41 éves volt.

Szerző: noemivida - 2022.05.06.

Sokkoló hír érkezett: Pénteken reggel több rendőr és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián IX. kerületi lakásához haláleset miatt, mint utóbb kiderült. Meghalt Berki Krisztián.

Meghalt Berki Krisztián

Meghalt Berki Krisztián, az FTC korábbi vezérigazgatója

Berki Krisztián 1980. ben született, , 2022. május 6., azaz a mai napon, 41 éves korában vesztette életét, egyelőre ismeretlen körülmények között. Az egész ország ismerte, nemcsak botrányos viselkedései miatt, hanem azért mert a magyar labdarúgó, sportvezető, az FTC vezérigazgatója (2007–2010), médiaceleb, influenszer, műsorvezető. Több tévéműsorban is feltűnt, de főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. Még a 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án.

 

41 évesen meghalt Berki Krisztián

A Blikken olvashattuk az infót, hogy haláleset miatt helyszínelnek Berki Krisztiiánék házánál, több rendőr, és egy mentőautó is megjelent. A helyszínen tartózkodott a celeb jelenlegi párja Mazsi, valamint időköben volt felesége, Hódi Pamela, és közös gyermekük is megjelent, de Berki Krisztiánt nem látta senki. A gynús körülmények után a rendőrség az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, de idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel. A hatóságok a Blikknek megerősítették, hogy Berki Krisztián halt meg.- olvasható a Nemzeti Sport oldalán. Több részletet egyelőre nem tudni. Nyugodjon Békében! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket