Az egész világ gyászolja Diesel-t, a rendőrkutyát

Az egész világ gyászolja a terroristák által lelőtt rendőrkutyát

Szerző: Dominik96 - 2015.11.18.

Az állat a Diesel névre hallgatott, a közösségi oldalakon emlékeznek meg róla, aki meghalt a szerda reggeli párizsi akcióban.

A reggeli párizsi akcióban egy rendőrkutya is életétvesztette

Egy rendőrkutya is meghalt abban a tűzharcban..

 

ami a rendőrök és a péntek esti páirizsi terrortámadás gyanúsítottjai között folyt St. Denis-ben. A malinois belga juhászkutya hét éves volt, ő hatolt be elsőként abba a házba, ahol a terroristák elbújtak, itt lőtték meg. A rendőrség állítása szerint, az ilyen kiképzett rendőrkutyák nélkül elképelhetetlenek lennének az ilyen bevetések.

 

Már az egész világ gyászolja a rendőrkutyát a közösségi oldalakon. Egyre terjed a #jesuischien (kutya vagyok) hashtag a kutyus, Diesel emlékére.

 

 

Az a hír terjedt el róla korábban a twitteren, hogy a szukát Milounak vagy Maikónak hívták. (Milou az egyik leghíresebb francia képregényhős, a nevét Tintin fehér kutyájáról kapta.) Később aztán a francia rendőrség közölte a közösségi oldalon, hogy Diesel volt a kutya neve.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket