A világ megrendülten búcsúzik Matthew Perrytől, a Jóbarátok Chandler Bingjétől, aki 54 évesen váratlanul elhunyt otthonában vízb

Búcsú Matthew Perrytől – 54 éves korában elhunyt a Jóbarátok sztárja

Szerző: NA - 2023.10.29.

Hatalmas tragédia érte a világot, amint megtudtuk, hogy a Jóbarátok című sorozat legendás színésze, a Chandler Binget alakító Matthew Perry elhunyt 54 éves korában. Perry hosszú éveken keresztül küzdött a drog- és alkoholfüggőségével, és most sajnos úgy tűnik, hogy ez a harc a végéhez ért. Sajtóinformációk szerint az otthonában találták meg, vízbe fulladt. Meghalt Matthew Peryy

Elhunyt Matthew Perry: nincs jele idegenkezűségnek

Az esemény a helyi idő szerint szombaton 16 óra 7 perckor történt, amikor egy vízi mentés miatt hívták a 911-es segélyhívószámot a Pacific Palisades-ben. Egy rendőrségi forrás szerint nincs jel arra, hogy idegenkezűség okozta volna a tragédiát, de még nem tisztázódott a halál pontos ok. Jelenleg zajlik a nyomozás, hogy fény derüljön a történtekre.

A Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője, Brian Humphrey, megerősítette, hogy az elsősegélynyújtók a 911-es hívás alapján érkeztek a helyszínre, de sajnos senkit sem sikerült kórházba szállítani. A Los Angeles-i West LA Division rendőrei voltak azok, akik az otthonánál intézkedtek.

Matthew Perry a Jóbarátok sztárjaként lett világhírű

Matthew Perry a Jóbarátok sorozatban aratta legnagyobb sikereit, ahol Chandler Bingként szórakoztatta a közönséget. A műsor a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozataként vonult be a történelembe, és a főszereplők, köztük Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston és Courteney Cox, óriási sztárokká váltak. A sorozat tíz évadot élt meg 1994 és 2004 között.

A Jóbarátok népszerűsége olyan magasra szökött, hogy a főszereplők egymillió dollárt kértek epizódonként a kilencedik és tizedik évadban, és ezzel segítették az HBO Max streaming szolgáltatás 2021-es indulását.

Matthew Perry a könyvében írta meg harcát a függőségéről

Matthew Perry egy évvel ezelőtt sajtókörútra ment a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című memoárja megjelenése után. A könyvben őszintén beszélt a függőség elleni küzdelméről, és a 2019-es tragikus eseményről, amikor opioid-használata súlyos szövődményekhez vezetett, és szinte halálosan veszélyessé vált.

Matthew Perry elvesztése hatalmas veszteség a szórakoztatóiparban és a világ számára. Emléke örökké él majd, és az emlékeztetőnk arra, hogy a függőség elleni küzdelem sosem könnyű, de sosem szabad feladni. Legyen békesség Matthew Perry lelkének, és erő a családjának és rajongóinak, akik most gyászolják őt.

#https://www.tiktok.com/@orisoneart/video/7295186300418804997#
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket