A legszebb karácsonyi videó, amit idén készítettek!

A videót egy lengyel cég készítette, ezért egy kis nyelvi magyarázatot adunk a legfontosabb részekhez! Fontos megjegyezni, hogy itt egy fontos üzenet áll a középpontban, és éppen az a lényege, hogy idegen nyelvű!

 

Első nekifutásból nehéznek találja az angolt, viszont nem adja fel, és különböző hasznos módszerekkel próbálja megjegyezni a dolgok nevét, például felcímkézi a tárgyakat az otthonában az angol nevükkel.

 

„Kutya”

 

„Én vagyok, te vagy, ő, ez…”

 

Szorgalmasan gyakorolja a beszédet és kiejtést, ahol csak teheti. Még a kádban is igyekszik visszamondani az idegen nyelvű filmben hallottakat.

 

Nézd meg a karácsonyi videót: “Angol kezdőknek”

 

Később az úr csomagolni kezd, természetesen ekkor sem hagyja abba a gyakorlást. Nem sokkal ez után pedig útra kel, és megtudjuk, hogy miért is tanult ilyen szorgalmasan…

 

Mint kiderült, a családjához igyekezett. Ahogy ajtót nyitnak neki, megpillantja aprócska unokáját, akivel most találkozik életében először. És hogy mi volt az első mondat, amit könnyes szemekkel, angolul mondott a picinek?

 

„Szervusz. Én vagyok a nagypapád.”

 

A szeretet a legerősebb motiváció! Ezt a videót mindenkinek látnia kell, ezért oszd meg cikkünket szeretteiddel is! Kellemes ünnepeket!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket