Vannak még kedves emberek: nincs veszve a remény!

Hihetetlen dolgot tettek a vásárlók egy nővel az áruházban - soha nem felejti el

Szerző: kvothe - 2017.02.15.

A szörnyű fájdalom közepette képtelen volt megőrizni nyugalmát, és összeomlott – vadidegen emberek ajánlották fel azonnali segítségüket!

Vannak még kedves emberek: nincs veszve a remény!

Szeretteink elvesztése minden ember legrosszabb rémálmai közé tartozik. A halál az élet körforgásának természetes része, olykor azonban a fájdalom mellé sokk és döbbenet is társul, mert egészen váratlanul következik be a tragédia.

 

Ez történt Deborah Greenenel is, aki egy bevásárlás közben kapta meg a lesújtó hírt: édesapja öngyilkos lett. A levelében köszönetet nyilvánít mindenkinek, akik annak ellenére, hogy nem ismerték őt, azonnal a segítségére siettek, mikor meglátták reakcióját.

 

A levél szövege:

 

“Kedves Ismeretlenek,

 

Emlékszem rátok. Tizennyolc hónappal ezelőtt, azon a bizonyos napon hozzám hasonlóan egy bevásárlóközpontban jártatok éppen, és a szokásos hétköznapi élelmiszereiteket készültetek megvenni, amikor nekem megcsörrent a telefonom. Én viszont már a bejáratnál magára hagytam a bevásárlókocsimat. A bátyám a sor végén volt éppen, és közölte velem, hogy aznap reggel édesapánk véget vetett saját életének.

 

Azonnal elsírtam magam és kiáltozni kezdtem, miközben egész testem remegett. A térdeim nem bírták el a szörnyű hír súlyát, és a padlóra roskadtam. Habár ti mindezt kikerülhettétek volna, és ügyet sem vetve rám folytathattátok volna a bevásárlást, nem így tettetek. Ölbe tett kézzel bámulhattátok volna őrjöngő reakciómat, de nem tettétek. Éppen ellenkezőleg, odajöttetek hozzám, miközben én sírástól elcsukló hangon azt kiáltoztam, hogy „Apám megölte magát! Meghalt!”

 

A többi vásárló olyat tett, ami garantáltan visszaadja majd az emberiségbe vetett hitedet – olvasd tovább a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket