Egy magyar találmány készül meghódítani az Arab-félszigetet

Meghódítja Dubai-t a magyar találmány

Szerző: Dominik96 - 2015.11.24.

Az Arab-félszigeten jövőre kapható lesz egy magyar találmány, az egyedi és szabadalmaztatott technológiával gyártott térkő, vagyis a Gránitkő. a magyar Barabás Téglakő Kft. fejlesztette a terméket. 

Meghódítja Dubai-t a magyar találmány

A hazai piacon legalább 20 éve jelen van a Barabás Téglakő Kft.

 

Ők az ország legnagyobb térkőgyártó vállalkozása. Ezt a fajta saját fejlesztésű Gránitkövet másfél évvel ezelőtt vezették be a piacon.

 

Eljutnak majd az Arab-félsziget összes országába. Drezdában idén szeptemberben a Barabás Téglakő tulajdonosa egy szakmai konferencián találkozott, a Dubai székhelyű Consent Ltd. vezetőjével. Akkora lehetőséget látott az arab gyártó a Gránitkőben, hogy másfél héttel a rendezvény után már jött is Magyarországra, hogy aláírja a szerződést. A consent Ltd. megvásárolta a jogot arra, hogy a Gránitkő egyedüli gyártója és forgalmazója legyen az Arab-félsziget összes országába (Jemen, Kuvait, Bahrein, Omán, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és katar).

 

Érthető, hogy érdeklődik a Consent Ltd, hiszen nagy a verseny a gyártók között az arab országok piacáért. Tehát olyan versenyelőnyt jelenthet a Gránitkő gyártása, mely jelentősen megnöveli a Consent piaci részesedését.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket