A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk, olvasd el te is beszámolónkat

Megint cirkuszoltunk!

Szerző: bohacs0010 - 2014.10.16.

El tudod képzelni, hogy teljesen megszűnik a gravitáció. A Fővárosi Nagycirkusz vadonatúj műsorában márpedig ez történik minden pillanatban. A kupola alatti tér megtelik a levegőben szárnyaló, ugró, lebegő artistákkal. A nagyérdemű láthat különleges fényeffekteket a lézer show-ban.

A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk, olvasd el te is beszámolónkat

Aztán az ember csak kapkodja a fejét, amikor a marokkói csapat piramisok sokaságát építi tagjaiból, több méter magasban, miközben a csoport igencsak csinos hölgy tagja egy karikában pörög-forog a levegőben.
De alig kászálódunk ki az ugrások forgatagából, máris érkezik Miss Erica, aki nemes egyszerűséggel a hajánál fogva lebeg különböző mutatványokkal szórakoztatva a nézőket.

 

 

S hogy a külföldi artisták mellé hazai tehetségek is kerülhettek a reflektor fényébe, erről négy lány, a Bungeeing Girl gondoskodik. S bár a levegő mellett a porond is szerepet kap Paulo Foleo kutyáinak köszönhetően, azért a „kutyus hadsereg” is röpköd rendesen a légtérben.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket