notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Megkérdeztük a nőket, hogy mit szeretne a férfiakban. Érdekes válaszok:

hirdetes

Megkérdeztük a nőket, hogy mit szeretnek a férfiakban. Érdekes válaszokat kaptunk:

Bettina
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Megkérdeztük a társaságunkban levő nőket arról, hogy ő mit szeret legjobban a férfiakban! Meglepődtünk ezeken a válaszokon, pedig mi ismerjük őket!

mit szeretne a férfiakban a nők?

Alig néhány dátumot kell megjegyezni!Több mint 10 éve vagyunk együtt a párommal. A családom és a barátaim mind csodálkoznak azon, hogy milyen jól érezzük ennyi idő után is egymással magunkat. Többször el is gondolkodtam azon, hogy mi lehet a titka annak, hogy valóban több mint egy évtized után is úgy érezzük magunkat együtt mint amikor megismertük egymást. Minden évben ünnepeljük az évfordulónkat, amikor összejöttünk. Soha nem felejtette el, de a névnapomon és a születésnapomon is mindig kiváló figyelmet szentel nekem. Igen, szerintem ez a titka a kapcsolatunknak…figyel rám.

Ez igazán nem nagy kérés, ugye?

Szingli vagyok, de természetesen tudom azt, hogy mit várok el egy férfitól. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amiket kipipál, ha megismerkedik valakivel és ez nálam sincs másképpen. A barátaim szerint nagyok az igényeim, de szerintem csak nem adom le a szintem. Az én listám ezekből tevődik össze:

hirdetes
  • igényes megjelenés
  • célorientált a munkájában
  • szeressen olvasni (vagy ha nem engem legalább hagyjon békén, amikor olvasok)
  • családcentrikus (de ne legyen anyuci pici fia)
  • szeresse a rendet és a tisztaságot
  • ne beszéljen csúnyán
  • ne felejtse el a fontos eseményeket (utálom, ha emlékeztetni kell, hogy szülinapom lesz)
hirdetes

A túl jó férfj takarít!

Néha már azon aggódom, hogy a férfi, akihez feleségül mentem túl jó hozzám. Az ő elmondása szerint ez fordítva van, de lássuk be, hogy normális az, ha egy férfi minden hétvégén virággal kedveskedik nekem, majd munka után egy rövid pihenőt tart és neki kezd kitakarítani az egész lakást? Persze, sok nő álma ez… De miért? Ő azt mondja, hogy szereti csinálni és örül, ha segíthet nekem, más férfi ilyet csak akkor csinál, ha véletlen rossz paplanra feküdt. Mindenesetre én imádom, hogy neki is ilyen fontos a tisztaság!

Szandrrrr……, Ő itt Sári!

Az első fiúm amikor bemutatott a szüleinek véletlen az előző barátnője nevét mondta. Azóta sem tudom eldönteni, hogy ez kinek volt ott a legkellemetlenebb. Azóta viszont, amikor valaki bemutat a barátjának, családjának (legyen ez akár egy haver) mindig nagyon figyelek arra, hogy jó nevet mondanak-e. Nem olyan nehéz feladat talán, de van akinek ez sem sikerül. Felnőtt fejjel valószínűleg sokkal jobban megsértődnék már.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Fotó

A fényképezőgépekkel fényképeket, vagyis fotókat készíthetünk. Ezek egy adott pillanat... Tovább

Tovább a lexikonra