A legjobb megoldás a merevedési problémákra- mindent a merevedési zavarról

A pirula nem megoldás a merevedési problémákra!

Szerző: bohacs - 2020.11.20.

Bár a potencianövelő szereknek óriási piaca van, az urológus szakemberek szerint a gyógyszerek nem jelentenek valós megoldást a merevedési zavarokra.

A legjobb megoldás merevedési zavarra

A merevedési zavar gyakori probléma

A becslések szerint minden ötödik férfit érintenek a merevedési problémák. A fiatalok között ugyan csak 10-20%-os ennek előfordulási aránya, ugyanakkor minél inkább idősebb valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy gondja lehet az ágyban. Például a 60-70 éves férfiak 80-90%-a mond rendszeresen csődöt, és emiatt le is mondanak az egészséges szexuális életről. Mások a potencianövelő szerekben hisznek, hiszen az erősebb nemhez tartozók az egyszerű megoldást keresik, ha „ott” van gond. A szakemberek szerint azonban a merevedési zavar mögött álló valós problémákat kell megkeresni, mert a pirula csak tüneti kezelés. Ha a valódi okot jelentő betegség súlyosbodik, egy idő után már a potencianövelő gyógyszerek sem segítenek. A szexuális problémákat viszont a férfiak általában szégyellik, rejtegetik és nem szívesen fordulnak orvoshoz, pedig ma már Magyarországon is létezik olyan egészségügyi központ, amely diszkréten szolgálja ki az intim problémákkal küzdő férfiakat. 

 

Mi okozza a merevedési zavart?

Ha valaki csődöt mond az ágyban, annak többféle oka lehet. Fiatalabb korban elsősorban a mentális problémák, a stressz vagy az izgalom áll a legtöbbször a háttérben, ugyanakkor 40 év felett már jóval valószínűbb, hogy valamilyen kóros testi folyamat okozza. Dr. Merth Gábor, az Affidea Férfiegészség Központ orvosigazgatója szerint: „A merevedési zavarok jelzik, hogy valami nincsen rendben a szervezetünkben. Pont emiatt érdemes lenne a potenciaproblémákat szűrni is, akár háziorvosi keretek között.” De vajon mi okozhatja a merevedési gondokat? A háttérben ott találhatjuk a hormonális zavarokat, a mentális problémákat vagy kismedencei kórképeket. De a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbbször szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás okozza a potenciacsökkenést. A mozgásszegény életmód, az elhízás, vagy éppen a dohányzás bizony a szexuális teljesítőképességre is kihat. „Éppen ezért az Affidea Férfiegészség Központban a merevedési zavart okozó mögöttes problémákat igyekszünk feltárni.” – fejtette ki Dr. Merth Gábor.    „A férfierő csökkenése gyakran jelzi előre a komolyabb szív- és érrendszeri betegségeket. Általában már évekkel előre mutatja a stroke vagy az infarktus kialakulásának kockázatát. Így akár egy urológiai vizsgálat életmentő is lehet!” – tette hozzá Dr. Merth Gábor.  
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket