Megrázó történet egy 19. hétre született magzatról

Megrázó történet egy 19. hétre született magzatról

Szerző: mprof - 2014.01.25.

Egy édesanya megrázó története alig pár nap alatt bejárta a világhálót. Az asszony terhessége 19. hetében elvetélt és világra kellett hoznia kisfiát, a magzat csupán pár percig élt. Alexis látta a csöppség szívét dobogni, férje pedig az ő engedélyével megrázó fotókat készített.

Egy édesanya megrázó története alig pár nap alatt bejárta a világhálót. Az asszony terhessége 19. hetében elvetélt és világra kellett hoznia kisfiát, a magzat csupán pár percig élt.

A 30 éves nőnek már van két gyermeke, nagyon boldog volt, hogy újra teherbe esett, a 19. hétben azonban vérezni kezdett, az orvoshoz érve alhasi fájdalmai lettek, de még ekkor is reménykedett, hogy nem lesz semmi gond. A fájdalmak azonban egyre erősödtek és ráeszmélt, hogy szülni fog. Alexist 1 óra elteltével vitték csak ultrahangra, a fájások akkorra már szünet nélkül jöttek. „Nem akartam erre gondolni, de a szívem mélyén tudtam, hogy elveszítem a gyermekem.”

Az orvosa közölte vele a rossz hírt, nem lehet tenni semmit, szülni fog. A kisfiú, akit Walternek keresztelt anyja, háromnegyed 10 előtt nem sokkal jött a világra.
„Az orvosok átadták nekem, miután elvágták a köldökzsinórt, ekkor már teljes szívemből zokogtak, de még így is láttam, milyen gyönyör gyerek Walter. Tökéletes volt. Csak öleltem, figyeltem a szívverését, számolgattam az ujjacskáit. Ha még néhány hétig fejlődött volna, lett volna esélye harcolni a túlélésért.” - mesélte a szomorú édesanya.

 

NÉZD MEG TE IS A MEGRÁZÓ KÉPEKET:

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket