notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Megrázó történet egy 19. hétre született magzatról

hirdetes

Megrázó történet egy 19. hétre született magzatról

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Egy édesanya megrázó története alig pár nap alatt bejárta a világhálót. Az asszony terhessége 19. hetében elvetélt és világra kellett hoznia kisfiát, a magzat csupán pár percig élt. Alexis látta a csöppség szívét dobogni, férje pedig az ő engedélyével megrázó fotókat készített.

Egy édesanya megrázó története alig pár nap alatt bejárta a világhálót. Az asszony terhessége 19. hetében elvetélt és világra kellett hoznia kisfiát, a magzat csupán pár percig élt.

A 30 éves nőnek már van két gyermeke, nagyon boldog volt, hogy újra teherbe esett, a 19. hétben azonban vérezni kezdett, az orvoshoz érve alhasi fájdalmai lettek, de még ekkor is reménykedett, hogy nem lesz semmi gond. A fájdalmak azonban egyre erősödtek és ráeszmélt, hogy szülni fog. Alexist 1 óra elteltével vitték csak ultrahangra, a fájások akkorra már szünet nélkül jöttek. „Nem akartam erre gondolni, de a szívem mélyén tudtam, hogy elveszítem a gyermekem.”

Az orvosa közölte vele a rossz hírt, nem lehet tenni semmit, szülni fog. A kisfiú, akit Walternek keresztelt anyja, háromnegyed 10 előtt nem sokkal jött a világra.

hirdetes
„Az orvosok átadták nekem, miután elvágták a köldökzsinórt, ekkor már teljes szívemből zokogtak, de még így is láttam, milyen gyönyör gyerek Walter. Tökéletes volt. Csak öleltem, figyeltem a szívverését, számolgattam az ujjacskáit. Ha még néhány hétig fejlődött volna, lett volna esélye harcolni a túlélésért.” - mesélte a szomorú édesanya.

 

NÉZD MEG TE IS A MEGRÁZÓ KÉPEKET:

További képek

Alexis azért írta le történetét, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként elmesélnie a városban, először nem akarta, hogy fotók készüljenek a magzatról, most viszont már büszke arra, hogy a kisfia pár percig élt, de számtalan embert érintett meg töredéknyi élete alatt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Valentin nap

Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével,... Tovább

Motorzár

Keményen megdolgoztál azért, hogy motorod a tiéd legyen, úgyhogy védd megfelelően! Bármilyen... Tovább

Tovább a lexikonra