Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Megrázó történet egy 19. hétre született magzatról

hirdetes

Megrázó történet egy 19. hétre született magzatról

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy édesanya megrázó története alig pár nap alatt bejárta a világhálót. Az asszony terhessége 19. hetében elvetélt és világra kellett hoznia kisfiát, a magzat csupán pár percig élt. Alexis látta a csöppség szívét dobogni, férje pedig az ő engedélyével megrázó fotókat készített.

Egy édesanya megrázó története alig pár nap alatt bejárta a világhálót. Az asszony terhessége 19. hetében elvetélt és világra kellett hoznia kisfiát, a magzat csupán pár percig élt.

A 30 éves nőnek már van két gyermeke, nagyon boldog volt, hogy újra teherbe esett, a 19. hétben azonban vérezni kezdett, az orvoshoz érve alhasi fájdalmai lettek, de még ekkor is reménykedett, hogy nem lesz semmi gond. A fájdalmak azonban egyre erősödtek és ráeszmélt, hogy szülni fog. Alexist 1 óra elteltével vitték csak ultrahangra, a fájások akkorra már szünet nélkül jöttek. „Nem akartam erre gondolni, de a szívem mélyén tudtam, hogy elveszítem a gyermekem.”

Az orvosa közölte vele a rossz hírt, nem lehet tenni semmit, szülni fog. A kisfiú, akit Walternek keresztelt anyja, háromnegyed 10 előtt nem sokkal jött a világra.

hirdetes
„Az orvosok átadták nekem, miután elvágták a köldökzsinórt, ekkor már teljes szívemből zokogtak, de még így is láttam, milyen gyönyör gyerek Walter. Tökéletes volt. Csak öleltem, figyeltem a szívverését, számolgattam az ujjacskáit. Ha még néhány hétig fejlődött volna, lett volna esélye harcolni a túlélésért.” - mesélte a szomorú édesanya.

 

NÉZD MEG TE IS A MEGRÁZÓ KÉPEKET:

További képek

Alexis azért írta le történetét, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként elmesélnie a városban, először nem akarta, hogy fotók készüljenek a magzatról, most viszont már büszke arra, hogy a kisfia pár percig élt, de számtalan embert érintett meg töredéknyi élete alatt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Okostelefon

Az utóbbi évek során rohamosan terjedtek az okostelefonok, amiket már szinte minden... Tovább

Tovább a lexikonra